SiolNET. Novice Slovenija
9,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ekskluzivno: Slavko Bobovnik bo vodil kviz Milijonar na Planetu #video

9,25

termometer

Kviz Milijonar v ponedeljek, 4. marca, prihaja na Planet. Vodil ga bo izkušeni voditelj Slavko Bobovnik, ki se bo tako preizkusil v novi vlogi, v kateri bo še vedno ključno postavljanje vprašanj.

Kviz Milijonar letos praznuje 20. obletnico

Že 4. marca na Planet prihaja najbolj znan televizijski kviz vseh časov. Legendarni Milijonar, ki že 20 let ustvarja bogataše po vsem svetu, prinaša znan format petnajstih vprašanj, na katera morajo tekmovalci pravilno odgovoriti na poti do bogate nagrade. Pri tem bo tekmovalce vodil televizijski voditelj Slavko Bobovnik.

Kviz Milijonar bo vodil Slavko Bobovnik. | Foto: Planet TV Kviz Milijonar bo vodil Slavko Bobovnik. Foto: Planet TV

Planet TV Planet TV Tekmovalec Milijonarja užalil voditelja Clarksona #video

Bobovnik: Tu ni izmikanj, prilagajanj, skrivalnic ali potvarjanj

"Če kaj znam, znam zastavljati vprašanja," se je pred novim televizijskim izzivom pošalil prejemnik vrste medijskih nagrad.

"V prejšnji službi sem zastavljal vprašanja, skupaj se je nabralo nekaj tisoč vprašanih, in v Milijonarju bom spraševal. So pa seveda tudi bistvene razlike. Moji dozdajšnji sogovorniki so se velikokrat trudili pokazati svojo resnico, ne glede na to, kaj so si gledalci mislili o njej, za vprašanja v Milijonarju pa bo veljala le ena resnica. Tu izmikanj, prilagajanj, skrivalnic ali potvarjanj ni," je poudaril Bobovnik.

mili Planet TV Tako so goljufali v enem od najbolj priljubljenih kvizov na svetu #video
Kdo je Slavko Bobovnik?

Slavko Bobovnik je eden najbolj znanih slovenskih televizijskih obrazov. Prihaja iz Radelj ob Dravi. Novinarsko pot je še kot gimnazijec začel na lokalnem radiu Radlje, nato se je na nacionalnem radiu uveljavil kot poročevalec iz Koroške, leta 1981 pa je postal prvi koroški televizijski dopisnik, njegovo pot opisujejo na spletnem portalu RTV Slovenija.

V svoji dolgi karieri je pomagal ustvariti okoli tri tisoč osrednjih informativnih oddaj. V zadnjih letih se je uveljavil predvsem kot voditelj oddaje Odmevi. Med številnimi nagradami, ki jih je prejel za svoje delo, je šest gongov popularnosti, sedem viktorjev in šest nagrad Trusted Brand za najverodostojnejšega voditelja.

Ob koncu lanskega leta je končal svojo več kot štirideset let dolgo kariero na RTV Slovenija in se upokojil. 
Planet TV Planet TV Dvajset let najbolj priljubljenega televizijskega kviza na svetu milijonar Planet TV Pogoji sodelovanja v televizijskem kvizu Milijonar

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1444
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin