Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 2. 2019,
13.11

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,39

1

Natisni članek

Planet TV Jeremy Clarkson Milijonar Milijonar

Torek, 19. 2. 2019, 13.11

5 let, 2 meseca

Tekmovalec Milijonarja užalil voditelja Clarksona #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,39

1

Planet TV | Foto YouTube

Foto: YouTube

Že to pomlad prihaja na Planet najbolj priljubljeni televizijski kviz vseh časov Milijonar. V angleški različici kviza je vodenje oddaje prevzel Jeremy Clarkson, kar so gledalci sprejeli z velikim navdušenjem. Kaže pa, da priljubljeni voditelj uživa nekaj manj spoštovanja pri nekaterih tekmovalcih.

milijonar
Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar!

Priljubljeni in zabavni voditelj, ki je najbolj zaslovel z avtomobilistično oddajo Top Gear, je sprejel nov izziv in se preizkusil v vlogi voditelja najbolj priljubljenega televizijskega kviza Milijonar (Who Wants To Be A Millionaire?). 

Čeprav je Jeremy med gledalci zelo priljubljen in večina verjame, da je zelo razgledan, pa je tekmovalec v eni od oddaj nekoliko netaktično prizadel njegov ego. 

Ko se je profesionalnemu igralcu pokra zataknilo pri vprašanju, kakšne barve sta črki G v logotipu spletnega iskalnika Google, se je ta odločil, da bo poklical prijatelja. Ker mu ta ni znal pomagati, je izkoristil še "polovičko", ki pa je na njegovo nesrečo skrila ravno odgovor, h kateremu se je najbolj nagibal.

Nato se je odločil, da bo, tako kot to počne pri pokru, malce tvegal, pri tem pa izrekel besede, ki so voditelja kar malce prizadele: "Malce bom tvegal. Brez zamere, ampak mislim, da v tem trenutku ne bi pomagalo, če bi vprašal vas." Voditelj je ob tem naredil očitno užaljeno grimaso, zato se je tekmovalec želel opravičiti z besedami: "Raje vas bom uporabil za kakšno težje vprašanje!"

Vendar se mu je to nato maščevalo. Njegov odgovor se je izkazal za napačnega, Jeremy pa mu je nato kar malce privoščljivo dejal: "Naredil si veliko neumnost, vedel sem, da sta G-ja modra in imel sem prav."

Najbolj priljubljen televizijski kviz prihaja na Planet že to pomlad. Kdo bo voditelj oziroma voditeljica slovenske različice televizijskega kviza Milijonar, pa bo jasno že zelo kmalu.
predstavitev sheme
Planet TV Poleg The Biggest Loser Slovenija prihajajo tudi Nepremagljivi in Milijonar
Nepremagljivi
Planet TV Imate najbolj športno družino v Sloveniji? Prijavite se!
Planet TV
Planet TV Prijavite se v šov za vso družino- Menjamo ženi

 

 

Ne spreglejte