SiolNET. Planet TV Novosti
1,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prijavite se v šov za vso družino- Menjamo ženi

1,04

termometer

Planet TV

Ste pripravljeni zapustiti svojo cono udobja? Zamenjajte domače okolje, navade in pravila ter se prijavite se v šov, ki bo za teden dni postavil vaše družinsko življenje na glavo.

Oddaja Menjamo ženi je izziv za vso družino, saj ima vsak dom svoja pravila, rutine in navade, ki bodo za teden dni postavljene na preizkušnjo. Ste kdaj pomislili, kako bi se znašli v majhni garsonjeri v stanovanjskem bloku, če zdaj živite v veliki hiši z vrtom? Ali pa, da bi jutranjo norišnico, ko je treba spraviti otroke v šolo, lahko zamenjali za kavo v miru?

Prihaja nov resničnosti šov, v katerem bosta ženi dom in družino zamenjali za teden dni. Sprva bosta spoznavali pravila in navade svoje nove družine, potem pa bosta v njihov vsakdan poskušali uvesti svoja pravila, ki bodo njihov vsakdan popolnoma obrnile na glavo.

Če mislite, da ste vi in vaša družina kos temu izzivu, se prijavite v oddajo Menjamo ženi, ki na Planet prihaja to pomlad.

Kako se prijaviti?

Izpolnite spodnjo prijavnico ali pošljite prijavo na e-naslov prijava@planet-tv.si. Za dodatna vprašanja smo vam prav tako na voljo na e-naslovu info@planet-tv.si in telefonski številki 040 852 805.

Nepremagljivi Planet TV Imate najbolj športno družino v Sloveniji? Prijavite se! milijonar Planet TV Prijavite se v najbolj priljubljen kviz na svetu!

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Sajhi / 15.02.2019. ob 19:24 +1 0

    Bolani ste in to zelo

    +1 0
delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin