SiolNET. Planet TV Novosti
2,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Imajo tekmovalci Milijonarja tremo pred Bobovnikom?

2,95

termometer

Slavko Bobovnik |  | Foto:

Že ob 20. uri bo na Planetu prvič na sporedu legendarni kviz Milijonar, ki ga vodi najbolj verodostojen izpraševalec pri nas Slavko Bobovnik. Ob tem smo ga povprašali, kako zahtevna se mu zdijo vprašanja in ali tekmovalci do njega čutijo kaj strahospoštovanja.

Priljubljenega Milijonarja, ki že 20 let ustvarja bogataše po vsem svetu, bo tokrat vodil izkušeni televizijski voditelj Slavko Bobovnik. Čeprav je znan kot neizprosen izpraševalec, se bo voditelj tokrat znašel v drugačni vlogi, zato smo ga povprašali, ali se mu zdi, da tekmovalci do njega čutijo strahospoštovanje: "Do mene ravno ne, vsekakor pa jih nekoliko zmedejo raznobarvne luči, napeta glasba, vsem pa tudi ni dano suvereno nastopati pred televizijskimi kamerami in občinstvom v studiu. Zato se trema razumljivo pojavi."

Milijonar | Foto:

"Po mojem mnenju prvih deset vprašanj ni prezahtevnih"

Ali bo za tremo krivo tudi neznanje, bomo videli že nocoj ob 20. uri na Planetu, sicer pa se Slavku Bobovniku vprašanja ne zdijo pretežka. "Po mojem mnenju prvih deset vprašanj ni prezahtevnih. Potem pa se to nekoliko spremeni," pravi, po prvih snemanjih pa dodaja, da bo tudi ekipa, ki snema Milijonarja, kmalu povsem uigrana: "Vsekakor je to šele začetek, zato se vsi malce lovimo, ampak smo že spoznali, da ta projekt zmoremo. Verjetno bo kakšen od gledalcev v prvi oddaji našel kakšno malenkost, ki ne bo taka, kot bi morala biti, a zagotavljam, da tega v 5., 10. ali 27. oddaji ne bo več."

Novost v Milijonarju je sicer še ena. Tokrat bodo imeli tekmovalci namreč na voljo štiri oblike pomoči, uporabili pa bodo lahko le tri. Polovički, glasu ljudstva in klicu v sili se je pridružila možnost menjave vprašanja. Ali bodo tekmovalci pogosto posegali po novi obliki pomoči, lahko prvič preverite že nocoj ob 20. uri.

Kviz Milijonar je na Planetu na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri.

Milijonar Planet TV To so nova pravila v kvizu Milijonar #foto Planet TV Planet TV Bi si snemanje Milijonarja ogledali v živo? Prijavite se!
Kviz lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #Milijonar.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 235
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin