Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 5. 2019,
8.53

Osveženo pred

4 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,20

2

Natisni članek

Menjamo ženi Planet TV

Petek, 17. 5. 2019, 8.53

4 leta, 11 mesecev

MENJAMO ŽENI

Spoznajte družini, ki bosta nocoj zamenjali ženi #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,20

2

menjamo ženi

Prvi so aktivni športniki s preprosto življenjsko miselnostjo, druga dva sta velika ljubitelja živali in popotnika. Dve družini in dve odločni ženski, ki bosta poskušali vzpostaviti svoja pravila v drugi družini. Ali jim bo uspelo? Že nocoj ob 21. uri na Planetu v novi oddaji Menjamo ženi.  

Družina BERGANT

Sedemčlanska družina Bergant živi zdravo in aktivno življenje. Jedo preprosto in brezmesno hrano, enkrat na leto se tradicionalno odpravijo na Brione, radi pa obiskujejo tudi velike koncerte v tujini in veliko potujejo.

Menjamo ženi
Planet TV To je mama petih otrok, ki jo boste lahko gledali v novem šovu #foto

Nataša je 43-letna mama, ki je zelo energična ženska z močnim značajem. Je odločna in želi biti dober zgled svojim otrokom. Oče Mihael šteje 43 let. Je glava družine, ki razporeja tudi njihove načrte in finance, stvari pa ga zlepa ne spravijo s tira.

Družinskem eksperimentu Menjamo ženi se bodo pridružila še najmlajša tri dekleta. Dvanajstletna Livija, ki trenira atletiko in obiskuje gledališki krožek, sicer pa je zelo podobna svojemu očetu. Devetletna Nati, ki dobro pleše in poje, ter najmlajša, šestletna Bela, ki ne hodi v vrtec, ampak je doma. Je zelo živahna in pogumna.

Njihov družinski moto je: življenje je preprosto. Taka sta tudi njihov slog prehranjevanja in urejenost stanovanja. Oče in mama sta vedno odprta za nove izzive, saj sta prepričana, da je življenje kratko, zato ga je treba zajemati z veliko žlico.

Partnerja NIKA MATOH in ALEŠ ABRAM

Nika je 30-letna organizatorka dogodkov, je večna pozitivka in avanturistka po duši, ki se ukvarja tudi z manekenstvom. S 36-letnim fantom Alešem ju povezuje predvsem ljubezen do narave, njuno življenje pa se vrti okoli živali. Rešujeta tudi tiste iz zavetišč. Imata društvo Bioexo, v katerem izobražujeta ljudi. Njuna posebnost pa so eksotične živali.

Menjamo ženi
Planet TV V novem šovu bomo lahko spremljali tudi to lepotico #foto

Preostali člani njune družine so maček Puhi, kunec Grizla, kameleon Mojči, bradati agami Magda in Boris, ptičji pajek Rozi in udav Arax. Preostali del je na Dolenjskem na domačiji Abram v Šentjerneju, kjer so še trije pitoni, deset udavov in nekaj podgan.

Sta prostovoljca in ekologa. Tako sta se pred časom odpravila v Malezijo, kjer sta pomagala v zavetišču za slone, v Borneu sta sadila drevesa in pomagala pri ohranjanju tropskega gozda. Ker sta veliko zdoma, na urejenost stanovanja ne dasta prav veliko, večino hišnih opravil, največ časa porabita za čiščenje za svojimi hišnimi ljubljenčki, pa si delita.

Oddajo Menjamo ženi, ki bo na glavo postavila vso družino, bomo na Planetu spremljali ob petkih v maju, prvič že v petek, 17. maja, ob 21. uri.
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
 
menjamo ženi
Planet TV Bi zamenjali svojega moža ali svojo ženo? #video #anketa
Menjamo ženi
Planet TV To sta družini, ki bosta v šovu Menjamo ženi zamenjali svoji članici
Ne spreglejte