SiolNET. Planet TV Novosti
3,81

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Menjamo ženi

V novem šovu bomo lahko spremljali tudi to lepotico #foto

3,81

termometer

Menjamo ženi
Foto: Instagram

Že ta petek ob 21. uri na Planet prihaja oddaja Menjamo ženi. Gre za zanimiv družbeni eksperiment, v katerem dve družini ne bosta zamenjali le tiste članice, ki podpira tri vogale doma, ampak tudi svojo vsakdanjo rutino in navade, kar obljublja zelo zanimivo dogajanje.

Menjamo ženi Planet TV To sta družini, ki bosta v šovu Menjamo ženi zamenjali svoji članici

Ena od tistih, ki so se odločile preizkusiti v tem nenavadnem izzivu, je tudi Nika Matoh. Nika bo morala v oddaji Menjamo ženi svoje gospodinjstvo, ki si ga deli s partnerjem Alešem, za teden dni zamenjati z mamo kar petih otrok.

Nika je organizatorka dogodkov, je večna optimistka in avanturistka po duši, ukvarja pa se tudi z manekenstvom. S 36-letnim fantom Alešem ju povezuje predvsem ljubezen do narave. Njuno življenje se vrti okoli živali, rešujeta tudi tiste iz zavetišč. Imata društvo Bioexo, kjer izobražujeta ljudi, njuna posebnost pa so eksotične živali. 

Oddajo Menjamo ženi, ki bo na glavo postavila vso družino, bomo na Planetu spremljali ob petkih v maju, prvič že v petek, 17. maja, ob 21. uri.
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
menjamo ženi Planet TV Bi zamenjali svojega moža ali svojo ženo? #video #anketa

Komentarji

4

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Kritik / 16.05.2019. ob 16:06 +3 0

  Moj prijatelj je večkrat rad rekel: "Dolgi lasje, kratka pamet."

  +3 0
 • bleferji / 16.05.2019. ob 16:30 +2 0

  In če je za tebe, bebo novinarček J.C. ta babura na sliki nekaj posebnega, s to povešeno, ponošeno, pomečkano spaka-ritjo, imaš ti namesto glave trolejbus HE HE

  +2 0
 • bleferji / 15.05.2019. ob 15:41 +3 - 1

  A sedaj se strokovno pove, navadni pleh kurbariji in samo idiotski promociji, zanimiv družbeni eksperiment ! BOLANA DRUŽBA UMSKIH REVČKOV !

  +3 - 1
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin