SiolNET. Planet TV Novosti
1,87

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Smrčiš, pljuvaš, glasen si! To me moti! #video #foto

1,87

termometer

Nihče ni popoln in vsakega motijo različne stvari. Sploh pa se krešejo mnenja, ko dobite partnerja. Imate tudi vi seznam stvari, ki vas motijo pri njem? Naša nevesta ga ima. Spoznali smo jo v avstralski različici šova Poroka na prvi pogled, ki je na Planetu vsak delavnik. Nocoj ob 19.45.

Poroka na prvi pogled Planet TV Dan po poroki izginila neznano kam #video

Nekdanja manekenka in ločenec z dvema hčerama sta si obljubila zvestobo v šovu Poroka na prvi pogled. A že prvi vtis pri nevesti ni bil spodbuden. Imela je namreč zelo natančne želje. Pred oltarjem si je želela Polinezijca, kar pa ženin ni. A sta se kljub temu spustila v eksperiment, saj nista želela, da bosta na starost sama.

Poroka na prvi pogled Že poročna noč je bila napeta. Nevesta je ženinu takoj povedala, da se ne bo nič zgodilo, torej, da naj ne pričakuje užitkov med rjuhami. Še več, da se ne bi na postelji dotikala, je mednju postavila pregrado z blazinami. To pa ni tako nenavadno, saj sta se poznala šele nekaj ur. 

Naslednji dan pa sta spoznala, da nista ravno za skupaj. Njo je motilo, da on smrči, se ponoči premetava, glasno govori, omenila pa mu je tudi, da preveč pljuva, medtem ko govori. Ženin je videl, da se njegova nova žena samo pritožuje, zato je predlagal, da bo odslej spal na drugi postelji.

Poroka na prvi pogled

Nocoj vse pare čaka tedenski obred predanosti, ko s strokovnjaki razčistijo dileme ali pa jih še poglobijo. Bodo ostali skupaj? Preverite nocoj.

Poroka na prvi pogled je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20.45, v četrtek in petek pa ob 19.45. 
Poroka na prvi pogled Planet TV Slačifant, ki na zmenek ne bi šel z dekletom, težjim od 60 kilogramov Poroka na prvi pogled Planet TV Privlačni dvojčici, ki bosta svoja bodoča soproga prvič srečali šele pred oltarjem #foto Poroka na prvi pogled Planet TV Pred oltarjem mu je povedala, da ima sina #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin