SiolNET. Planet TV Novosti
1,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Istanbulska nevesta

Šibka točka Istanbulske neveste? Hrana.

1,08

termometer

Asli Enver, ki odlično igra naslovno vlogo v priljubljeni seriji Istanbulska nevesta, pravi, da je njena največja šibka točka hrana. Morda je zato še lažje odigrala Surejino neustavljivo željo po prigrizkih, saj njen lik v seriji trenutno pričakuje otroka ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

"Karkoli pojem se me prime, z lahkoto se zredim. Zavidam ljudem, ki lahko pojedo karkoli želijo, pa se to na njihovem telesu sploh ne opazi," pravi 34-letna turška lepotica, ki je srca gledalcev in gledalk osvojila v glavni vlogi uspešnice Istanbulska nevesta. Prav zato je igralka pogosto na takšni ali drugačni dieti, pri kateri je prvi teden najhujši. Pravi, da je takrat bolje, da se ji nihče ne približa, saj je takrat, ko je lačna, zelo prepirljiva in občutljiva.

V neznanem mestu bi se takoj izgubila

Če je hrana njena šibka točka, pa Asli meni, da je njena največja napaka naivnost, saj se ji zdi, da preveč zaupa ljudem. Med svoje slabosti prišteva tudi slab občutek za orientacijo: "Tudi če desetkrat obiščem isti naslov, ga enajstič ne bi našla. Slabo se razumem tudi s tehnologijo, pri občutku v prostoru sem pravi antitalent, tudi če imam pametni telefon v roki," zatrjuje igralka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

Preveč moderna za Turčijo

Svetovljanka prav tako meni, da ima za Turčijo malce preveč moderne nazore. Sama je do 12. leta živela v Londonu in še danes se rada odpravi tja ter se naužije pogledov na čudaške pričeske in oblačila, za katerimi se na ulici nihče ne obrača.

Morda se je tudi zato tako odlično vživela v vlogo snahe, ki se iz svetovljanskega Istanbula preseli v manjše mesto, kjer moževa tašča od nje pričakuje spoštovanje tradicije in strogih pravil, Sureja pa z neomajno voljo vztraja pri svoji svobodomiselnosti - ob podpori ljubljenega Faruka, seveda.

Istanbulsko nevesto lahko spremljate na Planet TV od ponedeljka do petka ob 19. uri.
  Istanbulska nevesta Planet TV Veliko presenečenje v Istanbulski nevesti #foto Istanbulska nevesta Planet TV Zvezdnik tik pred ločitvijo? Istanbulska nevesta Planet TV Tako je bila zvezdnica videti pred 10 leti #foto

 

 

 

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 184
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin