Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 1. 2023,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,13

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled: ZDA

Torek, 3. 1. 2023, 8.00

1 leto, 4 mesece

Poroka na prvi pogled: ZDA

"S tem dejanjem me je kar malo vzburila," priznava mož

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,13
Poroka na prvi pogled: ZDA | Foto Printscreen

Foto: Printscreen

V šovu Poroka na prvi pogled: ZDA, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, se pari vztrajno bližajo končni odločitvi. Nazadnje so se pari družili na skupnem oddihu, med vračanjem domov pa je nevesta Katie storila nekaj, kar je njenega moža malce vzburilo.

V šovu Poroka na prvi pogled: ZDA ste zakonce lahko nazadnje videli na skupnem oddihu, kjer pa se za Katie in Dereka ni vse odvilo po načrtih. Derek se je namreč po Katinih besedah spogledoval z drugo nevesto, kar jo je tako razburilo, da je skupno mizo zapustila kar dvakrat v enem večeru. Na poti domov pa sta se nato znova zbližala.

Poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV Žena izgubila živce, ker je njen mož flirtal z drugo

Katie je med vožnjo namreč opazila na cesti želvo in predlagala, da jo rešita ter obdržita. "To imam na svojem seznamu želja," je še pojasnila. Derek je ustavil, da je lahko rešila želvo, na samem pa priznal: "Presenečen sem bil nad tem, da je Katie povsem po instinktu želela rešiti želvo s ceste. Če sem povsem iskren, me je to kar malo vzburilo."

Exatlon
Planet TV Poglejte, kaj vam v novem letu želijo exatlonovci #video

Katie mu je nato prinesla želvo in mu dejala, da jo želi odnesti domov. "Potrebuje srečen dom," je še dodala, Derek pa ji je odvrnil, da morata najti nekaj, v čemer jo bosta lahko varno pripeljala domov. Med iskanjem primerne namestitve pa je Katie priznala: "Pojma nimam, kako se skrbi za želvo, ampak Derek me je spodbujal, naj izpolnim del s svojega seznama, in to je zbudilo otroka v meni."

Zakonca sta rešenega želvaka poimenovala Cal. Na koncu reševanja ga je Katie postavila kar na sovoznikovo mesto pod nogami, z možem Derekom pa sta si po tem "dala petko". "Če bi na svetu le obstajalo več takšnih ljudi, kot si ti," je Katie še dejal mož.

Gordon Ramsay
Planet TV Vas zanima, koliko bi morali odšteti za silvestrsko večerjo pri Gordanu Ramsayju?

Odnos med mladoporočencema se očitno izboljšuje, kar je bistvenega pomena, saj vse kandidate nocoj čaka sprejem končne odločitve. Koliko od njih bo poročenih vstopilo v resnično življenje in koliko od njih se bo ločilo? Vse to in še več izveste v izjemno zanimivi epizodi že nocoj ob 21. uri na Planetu!

Šov Poroka na prvi pogled: ZDA lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri! Prej pa ne zamudite še oddaje Milijonar, ki se začenja ob 20. uri! Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Gordon Ramsay
Planet TV Za to so krivi starši, je prepričan Gordon Ramsay
Mia, Maja
Planet TV Tudi pevki sta za dober namen zbrali zavidljivo visok znesek
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte