Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 8. 2021,
10.01

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,14
Planet TV Poroka na prvi pogled

Natisni članek

Sreda, 18. 8. 2021, 10.01

2 leti, 11 mesecev

Poroka na prvi pogled

S svojo odločitvijo v šovu je poskrbela za velik šok

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,14

Resničnostna oddaja Poroka na prvi pogled, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka, večer za večerom skrbi za izjemno razburljivo in nepredvidljivo dogajanje. V zadnji oddaji je s svojo odločitvijo na ceremoniji obnovitve zaobljub za šok poskrbela Gabrielle in odprtih ust pustila tako svojega izbranca kot tudi sotekmovalce in strokovnjake.

Miran Ališič
Planet TV Z Exatlonom se vrača Miran Ališič

Včerajšnje odločitve ni nihče pričakoval. Gabrielle je namreč prejšnji teden na obnovitvah zaobljub na kartonček napisala, da želi zapustiti oddajo. To je storila predvsem zato, da bi spodbudila svojega televizijskega moža Nasserja, da bi v njuno zvezo začel vlagati več energije.

Gabrielle se je odločila ostati v oddaji in s tem šokirala Nasserja. | Foto: Gabrielle se je odločila ostati v oddaji in s tem šokirala Nasserja.

Nasser je po velikem udarcu za njegov ego obljubil, da se bo bolj potrudil, vseeno pa so se naslednji dnevi, ki so bili namenjeni obisku Gabriellinega domačega kraja, izkazali za pravo nočno moro. Gabrielle je želela Nasserju predstaviti svoje prijatelje in družino ter tako poglobiti njun odnos, toda Nasser ni bil pripravljen sodelovati in je celo trdil, da je hiša, v kateri sta bivala, prekleta. Posledično sta skupaj preživela zelo malo časa.

"Ko me je zapustil, sem pomislila, kako lahko, če je stanovanje res prekleto, v njem pustiš svojo ženo, ki jo obožuješ," je ob tem povedala Gabrielle.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Vsi so trepetali, kakšna bo njena odločitev

Zaradi očitno slabega odnosa med njima so na obnovitvi zaobljub vsi, vključno s tremi strokovnjaki, pričakovali, da bo par zapustil oddajo. Nasserjeva odločitev, da želi oditi, zato ni bila presenečenje, je pa vse šokirala Gabrielle, ki je na list napisala, da želi ostati.

Sotekmovalci so bili zelo presenečeni. | Foto: Sotekmovalci so bili zelo presenečeni.

"Po grozljivem tednu bivanja v mojem domačem kraju sem vedela, da Nasser ne bo napisal, da želi ostati. Ni tak, da bi vztrajal, ko stvari postanejo težke. Razlog, zakaj sem napisala, da želim ostati, je moja zaveza, ki sem si jo dala, ko sem prišla v to oddajo. Obljubila sem si, da jo bom zapustila samo pod svojimi pogoji in da bom tudi v okviru eksperimenta delovala le pod svojimi pogoji."

Odločitev Gabrielle je presenetila in hkrati zabavala strokovnjake v oddaji. | Foto: Odločitev Gabrielle je presenetila in hkrati zabavala strokovnjake v oddaji.

Nasser je bil vidno nejevoljen. Če se eden od partnerjev odloči ostati v eksperimentu, morata namreč oba vztrajati vsaj še en teden. Kako bo vse skupaj vplivalo na nadaljnje dogajanje v šovu, lahko preverite že nocoj.

Iščeš pravo ljubezen
Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se!
Oddaja Poroka na prvi pogled je na sporedu od ponedeljka do petka zvečer. Kmalu pa bomo na Planetu lahko spremljali tudi najtežjo športno preizkušnjo na slovenskih televizijah.

Poroka na prvi pogled
Planet TV V šovu izvedel, da ga je žena varala: Počutim se kot idiot
Planet Eva
Planet TV Vabljene na Planet Eva
Rebelde
Planet TV Izjemna preobrazba: igralka izgubila kar 70 kilogramov
 Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte