Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 8. 2021,
10.47

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,13

2

Natisni članek

Poroka na prvi pogled Planet TV

Ponedeljek, 9. 8. 2021, 10.47

2 leti, 8 mesecev

V šovu izvedel, da ga je žena varala: Počutim se kot idiot

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,13

2

Od ponedeljka do petka zvečer lahko na Planetu spremljate izredno razburljivo resničnostno oddajo Poroka na prvi pogled. Dogajanje v prejšnjem tednu je zaznamovalo razkritje, da sta dva udeleženca šova varala svoja zakonca.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Ujet na laži! Lagal je ženi in ljubici #video

Kdo se bo v oddaji poročil s kom, odločijo strokovnjaki na podlagi znanstvenih analiz, vseeno pa nekateri tekmovalci, kot kaže, niso bili najbolj zadovoljni z dodeljenimi partnerji in so začeli pogledovati proti drugim kandidatom.

Davina in Dean sta si na skrivaj izkazovala naklonjenost in poskrbela za enega največjih šokov v oddaji. | Foto: Davina in Dean sta si na skrivaj izkazovala naklonjenost in poskrbela za enega največjih šokov v oddaji.

Šok je sledil na obnovitvi zaobljub, na kateri se je razkrila afera z varanjem. Novico sta, razumljivo, najtežje sprejela Ryan in Tracey, saj se jima ni niti sanjalo, da sta se njuna televizijska zakonca Davina in Dean srečevala na skrivaj in si celo obljubila, da bosta zapustila svoja izbranca in sama poskusila najti srečo v ljubezni.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Vtetovirala sta si srce, nato pa odšla z drugima #video

"Počutil sem se kot idiot, ker nisem vedel, kaj se dogaja," je povedal Ryan, ki si je le nekaj dni pred tem s svojo izbranko Davino dal celo narediti ujemajoči tetovaži, kar je hitro močno obžaloval.

Ryan je bil šokiran, ko je izvedel, da se je njegova televizijska žena Davina v šovu dobivala z drugim. | Foto: Ryan je bil šokiran, ko je izvedel, da se je njegova televizijska žena Davina v šovu dobivala z drugim.

Ryan je poudaril, da je šel v šov s široko odprtim srcem, saj je upal, da bo tako končno našel življenjsko sopotnico, zato je bil nad ravnanjem svoje žene še toliko bolj razočaran. Kljub temu da je afera močno vplivala na oba para, pa bodo morali Dean in Tracy ter Davina in Ryan v šovu vztrajati vsaj še en teden, v katerem bodo pari svoje izbrance obiskali doma in spoznali njihove bližnje.

Poroka na prvi pogled je na sporedu od ponedeljka do petka zvečer. Pred tem pa ne zamudite odlične nemške kriminalne serije Umori v gorah.

Kraljica Elizabeta
Planet TV To serijo je zavzeto spremljala tudi kraljica in v njej iskala napake
Rebelde
Planet TV RBD-manija se je tako začela pred 16 leti #foto
Prevare
Planet TV Zvezdnica razkrila skrivnost svoje izklesane postave
 Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte