Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 2. 2024,
11.08

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

Natisni članek

Poroka na prvi pogled Jutro na Planetu Planet TV

Sreda, 14. 2. 2024, 11.08

2 meseca, 1 teden

Poroka na prvi pogled

"Prva trenja so se pojavila že na njihovih poročnih potovanjih"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

V ponedeljek, 4. marca, na Planet prihaja nova sezona ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bo dvanajstim udeležencem na poti iskanja prave ljubezni pomagala nova ekipa strokovnjakov za partnerske zveze. Psiholog Timotej Strnad, publicistka Sonja Javornik in partnerska terapevtka Špela Gornik so se ravno na valentinovo – dan zaljubljencev oglasili v oddaji Jutro na Planetu in razkrili, kaj vse nas čaka v novi sezoni priljubljenega šova.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Spoznajte neveste nove sezone šova Poroka na prvi pogled #foto

Partnerska terapevtka Špela Gornik je v oddaji Jutro na Planetu povedala, da je ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled za udeležence izjemno zahtevna preizkušnja.

"Težko je, če moraš v tako kratkem času doživeti toliko stvari z nekom, ki ga v bistvu spoznaš na poročni dan. Izjemno so bili pogumni, zelo hitro so se pokazali njihovi vzorci iz primarnih družin, morda tudi kakšne rane, ki jih nosijo iz preteklih razmerij. Tako da dela ni manjkalo." Špela je dodala, da so bili udeleženci na porokah zelo navdušeni nad svojimi novimi partnerji, prva trenja v zvezah pa so se nato začela kazati že na poročnih potovanjih.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Znano je, kdaj se na Planet vračata priljubljena šova #video

"Zagotovo je za gledalce to zelo poučna oddaja oziroma od resničnostnih šovov najbolj koristna, kar zadeva grajenje odnosov. In to je tudi tisto, kar je nas vse motiviralo pri našem delu, ki ni bilo preprosto. Bilo je naporno in vsakokrat, ko smo prišli na večerjo in na ceremonijo zaobljub, tudi dinamično. Čeprav je ceremonija dan po večerji, so bili marsikdaj takšni preobrati, da smo bili mi šokirani in z odprtimi usti, zato sem prepričana, da bodo tudi gledalci," pa je o novi sezoni povedala publicistka Sonja Javornik.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Nova sezona Poroke na prvi pogled z novima strokovnjakinjama

Psiholog Timotej Strnad je sodeloval pri vseh treh sezonah in v oddaji Jutro na Planetu je povedal, da je pri novi sezoni predvsem opazil, da so v eksperiment vstopili udeleženci, ki so zreli, vejo, kaj hočejo, in med njimi ni takšnih, ki bi bili v šovu samo zaradi samopromocije. Prav zato bomo priča pristnim čustvom in zagatam, v katerih se pari res lahko znajdejo.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Strokovnjak v ljubezenskem eksperimentu: V tej sezoni drame ne bo manjkalo

Kaj vse so strokovnjaki še razkrili o novi sezoni šova Poroka na prvi pogled, si lahko pogledate v zgornjem videu iz oddaje Jutro na Planetu.

Šov Poroka na prvi pogled boste na Planetu lahko spremljali od 4. marca. Oddajo Jutro na Planetu pa na Planetu ujamete od ponedeljka do sobote ob 8. uri zjutraj.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Strokovnjakinja iz šova iskreno o svoji poroki: Usoda ima res zanimiv smisel za humor
Poroka na prvi pogled
Planet TV Strokovnjakinja iz šova v živo spoznala priljubljenega turškega igralca
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in YouTube.        
Ne spreglejte