SiolNET. Planet TV Novosti
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Reševanje vrta

Urejen vrt v času epidemije pride še kako prav

0,01

termometer

Reševanje vrta

Ob epidemiji je družinam, ki imajo svoj vrt, nekoliko lažje. Do enake ugotovitve je prišla družina Ricketts iz Anglije, ki so ji pred epidemijo ustvarjalci oddaje Reševanje vrta uredili zunanji prostor in ji tako olajšali dneve med samoizolacijo. Kako poteka ena od takšnih prenov, si boste lahko že ta konec tedna ogledali na Planetu.

Strokovna ekipa z bratoma Rich in legendarno voditeljico Charlie Dimmock skrbi za prenove vrtov, ki jih lahko v oddaji Reševanje vrta na Planetu spremljate ob sobotah in nedeljah ob 15. uri. 

V oddaji Reševanje vrta dobijo lastniki vrtov na voljo dve izbiri. Eno idejo predstavita brata Rich, drugo pa Charlie. Vsi imajo dolgoletne izkušnje z oblikovanjem prostora zato sta prav obe izbiri mamljivi. Ko se lastniki odločijo, kaj jim bolj ustreza, pa se vsi skupaj lotijo prenove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday mornings be like 👆🏻 ☀️ 🧴 📖 🧸

A post shared by Rebecca Sarah Ricketts (@bex_2girls1greymummy) on

Med sodelujočimi v oddaji je bila tudi družina Ricketts iz Christchurcha v Dorsetu, ki je leto kasneje še vedno hvaležna za prenovo, saj se je urejen vrt še posebno med samoizolacijo zaradi epidemije koronavirusa izkazal za nepogrešljivega. Starejša hči si je lahko na primer igralnico uredila kar na vrtu ter uživala v oazi miru, medtem ko si je mama Rebecca zaželela kotiček za zelišča. Ta je letos lepo obrodil, Rebecca pa se je ob šopkih koriandra znova zahvalila ekipi za čudovito prenovo.

Rezultati včasih res osupnejo, najpomembnejše pa je seveda, da je vrt funkcionalen in lepo urejen. Če potrebujete kakšno idejo ali pa imate podobne težave, si oglejte oddajo Reševanje vrta in prisluhnite britanskim strokovnjakom.

Oddaja Reševanje vrta je na Planetu vsako soboto in nedeljo ob 15. uri.
  Hitri in drzni 7 Planet TV Vroča sobota s filmom Hitri in drzni 7 Bolje pozno kot nikoli Planet TV William Shatner obiskal domovino staršev #video V grizlijevem blodnjaku Planet TV Srhljivka o boju z velikanskim medvedom

 

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin