SiolNET. Planet TV Novosti
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prenos dogodka Triglav The Rock na Planet 2

0,03

termometer

Triglav the Rock

V soboto, 14. avgusta, bo na Planet 2 potekal prenos finalnega dela tekmovanja v balvanskem plezanju Triglav The Rock Ljubljana, na katerem se bo v plezalnem izzivu preizkusilo najboljših dvanajst plezalcev in plezalk.

Napetost do najtežje televizijske športne preizkušnje Exatlon Slovenija na Planetu stopnjujemo tudi z dogodki #extrem. V soboto, 14. avgusta, se bomo na Planet 2 vklopili v vrhunec dogajanja na tekmovanju v balvanskem plezanju Triglav The Rock Ljubljana, ki bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani.

Na Planet 2 si bodo lahko gledalci ogledali večerni finale športnega dogodka, v katerem bo svoje veščine premagovanja balvanskih izzivov preizkusilo šest najboljših plezalk in šest najboljših plezalcev iz polfinala. V dogajanje se bomo na Planet 2 vklopili ob 20. uri.

Še več razburljivega športnega dogajanja se na Planetu obeta septembra, ko na spored prihaja Exatlon! V šovu se bodo na neverjetnih poligonih, kakršnih na slovenski televiziji še nismo videli, pomerili najbolj fizično zmogljivi, požrtvovalni ter predani posamezniki in posameznice. Izjemna preizkušnja se bo odvijala v Dominikanski republiki, zmagovalec in zmagovalka pa bosta na koncu poleg lovorike najboljših v prvem Exatlonu Slovenija prejela vsak 50 tisoč evrov!
Planet Eva Planet TV Vabljene na Planet Eva Rebelde Planet TV Spremljajte Rebelde na Planetu Kraljica Elizabeta Planet TV To serijo je zavzeto spremljala tudi kraljica in v njej iskala napake
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin