SiolNET. Planet TV Novosti
2,83

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Po vročih skupnih prizorih igralca zapustila partnerja in začela romanco #foto

2,83

termometer

Planet TV
Foto: IMDb

V torek ob 22.30 si boste na Planet PLUS lahko ogledali film Sanjska hiša (Dream House), v katerem nastopata tudi filmska zvezdnika Craig Daniel in Rachel Weisz, ki sta po koncu snemanja filma zapustila svoja takratna partnerja in postala par.

Nekaj vročih ljubezenskih prizorov v filmu Sanjska hiša sta igralca odigrala zelo prepričljivo, kar je nakazovalo na to, da sta si naklonjena tudi zasebno. Rachel in Craig sta se sicer poznala že od prej, ljubezenska iskrica pa je preskočila prav med snemanjem filma. Leto dni po koncu snemanja sta nato oba zapustila svoja tedanja partnerja in začela romantično zvezo. 

Daniel, najbolj znan po upodobitvi legendarnega agenta 007, je takrat končal zvezo s filmsko producentko Satsuki Mitchell, s katero je bil pet let tudi zaročen, medtem ko je bila Rachel do takrat v devet let trajajoči zvezi z režiserjem filmske uspešnice Črni labod Darrenom Aronovskim, s katerim ima tudi sina Henryja. Daniel in Rachel sta se na presenečenje javnosti pozneje na skrivaj tudi poročila, septembra lani pa se jima je rodil prvi otrok.

Sanjska hiša

Zgodba filma Sanjska hiša

Film Sanjska hiša sicer govori o uspešnem založniku Willu, ki se z mlado družino preseli iz velemesta, toda začetno veselje preglasijo nerazložljivi dogodki. Will odkrije, da je bil njihov novi dom nekoč prizorišče krutega umora mlade mame in njenih hčerk. Med raziskovanjem smiselnih razlag Willu na pomoč priskoči prijazna soseda Ann. Ko družino pretresejo novi srhljivi pripetljaji, se mora Will soočiti z neprijetnim spoznanjem, ki zamaje vsa njegova prepričanja in ga pripelje na rob razuma.

Film Sanjska hiša (Dream House) si lahko na Planet PLUS ogledate v torek, 2. julija, ob 22.30.

Ponovitev bo na Planet PLUS v sredo, 3. julija, ob 22.40.
Romanca v Rimu Planet TV Sobotna Romanca v Rimu   Ledena doba 4 Planet TV Sobotna ohladitev z Ledeno dobo 4: Celinski premiki 99 domov Planet TV Andrew Garfield: Zvezdništvo je nova religija

 

 

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 13
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin