SiolNET. Planet TV Novosti
2,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Kako se šele vi počutite, ko vam 'japiji' predavajo o izgorelosti!"

2,16

termometer

Planet TV |  | Foto: Instagram
Foto: Instagram

V zadnjem času se vse pogostje srečujemo z besedo izgorelost. Na to temo je bilo napisanega in povedanega že veliko, zdaj pa je svoje dodala še trenerka Nataša Gorenc, ki je prepričana, da je v tem kontekstu vse preveč govora samo o ljudeh z denarjem – o tistih, ki izgorijo, ker hočejo še več –, pogreša pa zgodbe tistih, ki že leta izgorevajo v boju za osnovno preživetje.

Preživetje v divjini Planet TV Prijavite se v oddajo Preživetje v divjini

Trenerka, ki smo jo lahko spremljali tudi v šovu The Biggest Loser Slovenija na Planetu, je svoj pogled o izgorelosti predstavila povsem brez dlake na jeziku. Mnogi sledilci so bili navdušeni nad njenim zapisom na družbenem omrežju Instagram, saj so prepričani, da je zadela žebljico na glavico.

Zapis Nataše Gorenc o izgorelosti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Berem o izgorelosti! Spet "vsi" delijo, vsi se očitno poistovetijo! 🤦🏽‍♀️👊Ne podcenjujem nikogar, nobene bitke , a se sprašujem.. Ali prav razumem, da govorimo spet samo o enem sloju ljudi, o ljudeh z denarjem! O tistih, ki imajo status in moč! O tistih, ki izgorijo zato, ker hočejo preveč! Čeprav vse imajo, ker so prišli do določenega nivoja, kjer bi lahko do določene mere izpregli?! Ker se pehajo za nepotrebnimi stvarmi, še večjim zaslužkom in še boljšim statusom! Za pretečen maraton, ne glede na vse, višji položaj v službi, ki iz otrok delajo kriple, ker jih silijo delati stvari, ki bodo dvigale njihov ego!!! Kje pa so navadni ljudje v teh zgodbah? Tisti, ki niso elita! Sama jih ne najdem!!! Kje so tisti, ki so že leta izgoreni v boju za osnovno! Tisti, ki izgorevajo v razmišljanju kako plačat 10 položnic, imajo pa "budgeta" samo za 6! (Ta stavek mi je dejansko napisala znanka) Tega izraza "izgorelest" sploh ne poznajo, ker je del njih! Ni prav, a tako je! Obstajajo ljudje, ki tako "furajo" že leta! V borbi za preživetje, za lepšo prihodnost, ne samo sebe! Ker sebe so že tako zgubili nekje na poti! S sabo se sploh več ne ukvarjajo! Ker so prekurjeni, utrujeni, izigrani,nerazumljeni in zaničevani! Marsikdaj lačni...izgubljeni v črnih mislih! A še vedno premorejo toliko moči, da rinejo dalje! Mogoče za svoje bližnje, da jih ne pustijo na cedilu! Oni cenijo majhne stvari! Ko so otroci siti, položnice poplačane, zavarovanje urejeno! In jim dol visi za visokoleteče cilje! Ker je tudi pri tleh božansko lepo, če so osnove pokrite! Kapo dol vsem tistim, ki ne morete kar odnehati! Si vzeti 3 mesece na off! Ker vam situacija ne dopušča! Kako se šele vi počutite, ko vam "japiji" predavajo o izgorelosti!!!

A post shared by Natasa Gorenc (@gymbynatasa) on

 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Planet TV Planet TV Henrik razkril, da se je poleti pošteno zredil #foto Planet TV Planet TV Poglejte, kako se je z divjino spopadla Saška Lendero #video Planet TV Planet TV Filmi, ki so jih navdihnile resnične zgodbe o preživetju Vaiana Planet TV Vaiana premierno na Planetu  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 35
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin