SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
1,94

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prijavite se v oddajo Preživetje v divjini

1,94

termometer

Preživetje v divjini_logo

Prijavite se v novo pustolovsko oddajo, v kateri se boste podali na ekstremno preizkušnjo. S pomočjo svetovno priznanega strokovnjaka za preživetje v divjini Braneta T. Červeka, ki je znan tudi kot slovenski Bear Grylls, boste lahko izkusili, kako preživeti v ekstremnih situacijah, in premikali svoje psihofizične meje.

Brane T. Červek, ki je že več kot 31 let certificirani inštruktor preživetja v divjini, je na kratko opisal, kaj lahko udeleženi pričakujejo od sodelovanja v oddaji. "Predvsem bo tukaj veliko učenja in preizkusov. Dejansko se včasih zgodi, da se nekdo, ki si ga ne bi niti predstavljal v taki vlogi, izkaže za zelo pozitivnega, mogoče celo za liderja."

Brane T. Červek Brane T. Červek Foto: Bojan Puhek

In kje v Sloveniji sploh lahko najdemo divjino?

"Divjina je dejansko vsepovsod, kjer ni telefona, ni signala, ni vode, ni udobja. To je pravzaprav divjina," nam je razložil Brane, ki o tehnikah preživetja v naravi uči tako vojaške specialne enote kot civiliste. Z njim se je na nevsakdanjo preizkušnjo že odpravilo tudi nekaj znanih Slovencev. Med njimi so bili Jernej Tozon, Denis Avdić, Filip Flisar in Saška Lendero.

Sprejmite izziv in se prijavite

Menite, da bi se bili tudi sami sposobni spopasti z divjo naravo in s svojo divjo nravjo? Mišice, leta in spol niso tako pomembni kot odločnost, volja in pogum. Bi bili sposobni odložiti telefon, prenočiti pod zvezdami, prepoznati pravo nevarnost, zanetiti ogenj, uporabiti starodavne veščine preživetja in najti pravo smer?

Če bi se radi pod vodstvom enega največjih mojstrov, ki se najudobneje počuti prav v naravi, naučili tehnik pravega preživetja v divjini, potem sprejmite izziv in izpolnite spodnjo prijavnico ali nam pišite na prezivetjevdivjini@planet-tv.si.

Prijavnica za oddajo Preživetje v divjini

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 150
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin