SiolNET. Planet TV Novosti
0,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Medex postal ponosni ambasador slovenskega gospodarstva "I Feel Slovenia. Green. Creative. Smart."

0,00

termometer

Medex je postal ponosni ambasador v nacionalni kampanji za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini "I feel Slovenia. Green. Creative. Smart." Ambasadorji vsak na svojem področju ponujajo edinstvene izdelke in storitve z dodano vrednostjo, hkrati pa s svojimi prebojnimi rešitvami podpirajo zgodbo zelene, ustvarjalne in pametne Slovenije. Medex s svojo prebojno rešitvijo blagovne znamke Gelée royale, ki se ponaša s prvo dvojno slepo klinično študijo na svetu, potrjuje pozitivne učinke matičnega mlečka na ljudi. Študija je bila izvedena s Fakulteto za vede o zdravju Univerze na Primorskem.

"Izjemno smo ponosni, da smo del nacionalne kampanje, ki dviguje prepoznavnost in ugled slovenskega gospodarstva v mednarodnem okolju. Medex z zavezo trajnostnega poslovanja uresničuje svojo vizijo po nadgradnji tradicionalne uporabe čebeljih pridelkov s klinično podprtimi inovacijami prehranskih dopolnil na osnovi matičnega mlečka za reševanje sodobnih zdravstvenih izzivov današnjega časa." je povedala direktorica Medexa Aleša Mižigoj.

Medex

Najbolj dragocen zaklad iz čebeljega panja – matični mleček –, podprt s klinično študijo, je na prvem mestu apiterapevtskih raziskav in s tem vse bližje tudi medicinski rabi. S tem je pridobil pomembno vlogo na področju preventive pri zniževanju markerjev sistemskega vnetja in vračanju vnetnih procesov v ravnovesje.

Medex je pionir apiterapije in prvi ambasador svetovnega dneva čebel. Spodbuja širšo uporabo čebeljih pridelkov in s tem širi zavedanje o pomenu čebel za okolje in človeka.

Naročnik oglasne vsebine je Medex.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin