Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 7. 2019,
15.38

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,14

3

Natisni članek

Marko Potrč Planet TV

Torek, 30. 7. 2019, 15.38

4 leta, 8 mesecev

Marko Potrč: Mogoče sem star, ampak to so stvari, v katerih uživam #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,14

3

Planet TV | Foto Instagram

Foto: Instagram

Marko Potrč zelo uživa v poletju, saj je to čas, ko se lahko povsem posveti svoji družini in se odklopi od običajnega vsakdana, polnega hitenja in obveznosti. Povedal je, da so to zanj dragoceni trenutki, ki jih izkoristi tudi tako, da svojima otrokoma preda tiste vrednote, ki so po njegovem mnenju v življenju najpomembnejše.

Voditelj je na družbenem omrežju Instagram razkril, da sicer ne ve, ali mora to pripisati svojim leto ali dejstvu, da je oče, ampak da vse bolj uživa v navidez vsakdanjih opravilih, kot je na primer odhod v trgovino. 

To je namreč čas, ki ga lahko preživi s svojim sinom in ga uči življenjskih modrosti in tega, kaj je v življenju resnično najbolj pomembno. Marko se zaveda, da imajo ti dragoceni trenutki omejen čas trajanja: "Ker se tega zavedam, take trenutke verjetno cenim še bolj. In dopust je čas, ko lahko to, kako ceniti družino ter naš skupni čas, predam na svojega naslednika," je zaključil zapis oče dveh otrok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj kompanjon! Mogoče sem že star, al pa je to pač tako, ko si oče, ampak dejansko uživam v na videz tako vsakdanjih stvareh kot je odhod v trgovino. Ker je to najin čas. Ker mu takrat lahko predajam majhne, a zame pomembne stvari v življenju. Recimo, da lahko gremo brez majice v trgovino šele po 18-ti uri (zaradi sonca, seveda), da s seboj, če je le možno, vzmamemo trajnostno vrečko, ker tako skrbimo za naše okolje in predvsem, da je potrebno cenit vsak trenutek, ki ga imamo skupaj. Tisti, ki me poznajo, vedo, da sem vse prej kot pesimist. Ampak res na vsak tak trenutek gledam kot na nekaj, kar ima omejen rok. Tako pač je, to je realnost. Zato, ker se tega zavedam, take trenutke verjetno cenim še bolj. In dopust je čas, ko lahko to, kako cenit družino ter naš skupni čas, predam na mojega naslednika. Family Potrč vam pošilja dopustniške pozdrave! Pa imejte čim več časa za vaše bližnje to poletje. #familytime #fatherandson ##manjjevrec #reuse #EmbalažanaHOFERmisiji

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Marko pa je od nekdaj tudi strasten športnik, zato je tudi poleti zelo aktiven. Na enem izmed kolesarskih treningov se mu je pred dnevi pridružil tudi eden izmed najboljših slovenskih hokejistov, ki je nekaj časa igral v elitni hokejski ligi NHL.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poznava se od malih nog. Sva iz istega malega kraja. Iz Pesnice. Pa najina očeta sta bila sodelavca. Spada med tiste ljudi, ki me spomnijo na čase, ko je življenje bilo sestavljeno iz delovnih zvezkov ter iz svetlih trenutkov, ki smo jim rekli odmori. Športni dnevi in izleti pa so bili naši prazniki. Zato se ga vedno razveselim, čeprav se vidimo zelo redko. Za to je sicer kriv tudi njegov nevrjeten talent in dejstvo, da je eden najboljših hokejistov, kar jih je naša država imela. Ker če si tako dober, greš seveda ven, v svet. Zato mi je pa bilo danes še toliko bolj luštno z njim, prav po najinih domačih “brejgih” malo potisnit pedala. Čeprav sem na teh brejgih fino trpel, sem užival. Hvala @jan_mursak Lep dan. Več takih! #odlfriends #goodtimes #fromwhereiride #cycling

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Marko je razkril, da se s Janom Muršakom poznata že od malih nog in da je zelo vesel, ko oba najdeta čas za skupno druženje in opravita na kolesu nekaj kilometrov po domači okolici.

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
 
Berk Oktay
Planet TV Turški lepotec gara za lepo telo #foto
Planet TV
Planet TV Angleški igralec obžaloval, da takrat ni ustrelil Hitlerja #foto
Preiskovalci na delu: NCIS
Planet TV Preiskovalci na delu: NCIS na Planetu že s 15. sezono
Ne spreglejte