SiolNET. Planet TV Novosti
1,49

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lepa policistka poskrbela za zelo nenavaden prizor

1,49

termometer

Od ponedeljka do srede ob 19.45 lahko na Planetu spremljate zabavno kriminalno serijo Umori v gorah, v kateri v vlogi policistke nastopa tudi igralka Sarah Thonig. Zaradi svojega hobija, s katerim se rada ukvarja tudi med snemanjem serije, je v policijski uniformi poskrbela za precej nenavaden prizor.

Umori v gorah Planet TV S soigralcem se razumeta brez besed

"Uniforma ti seveda da neki poseben občutek," je priznala igralka Sarah Thonig, ki v seriji Umori v gorah (Watzmann ermittelt) igra mlado policistko Caro Reiser. Za to vlogo si je prvič v igralski karieri nadela policijsko uniformo.

"Pred tem sem pretežno igrala nežna dekleta v krilih," je povedala in priznala, da ji je pri policijski uniformi največ težav povzročal pas s pištolo, saj se je pogosto z njim kje zataknila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Thonig (@sarahthng)

Še bolj nenavadno pa je bilo, ko se je med snemanji v uniformi lotila svojega priljubljenega hobija. "Med odmori sem rada pletla. Za mimoidoče je bilo verjetno precej nenavadno, ko so zagledali policistko, ki sedi na pločniku s pletilkami in zvitkom volne ter plete pulover."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Thonig (@sarahthng)

Čeprav ji je uniforma med snemanjem prirasla k srcu, je spoznala tudi njene manj prijetne strani. "Bila sem res žalostna, ko sem morala ob koncu sezone sleči uniformo, čeprav sem med snemanjem spoznala, predvsem takrat, ko je termometer zunaj kazal 32 stopinj Celzija, da sta žgoče sonce in uniforma res slaba kombinacija. Zdaj še bolj spoštujem policiste, za katere je to del vsakdana." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Thonig (@sarahthng)

Umori v gorah so na Planetu od ponedeljka do srede ob 19.45. Po seriji pa ne zamudite resničnostnega šova Poroka na prvi pogled.

Umori v gorah Planet TV Poletje z novo serijo Umori v gorah Umori v gorah Planet TV Ljubezenski prizori so bili zaradi epidemije poseben izziv   Ženska Planet TV Spremljajte zadnjo sezono serije Ženska
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin