SiolNET. Planet TV Novosti
0,76

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Večerja za 5: Na deželi

Lena sotekmovalki ni prizanašala: Poleg hrane, ki ni bila mikavna, tudi one niso bile #video

0,76

termometer

Prvi teden oddaje Večerja za 5: Na deželi, ki jo lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 21. uri, je sklenila Ani, ki je pripravila domačo pojedino, nad katero pa niti najmanj ni bila navdušena Lena, ki lepih besed ni našla niti za glasbeno presenečenje ob sladici.

Kot zadnja je veselo druščino v prvem tednu oddaje Večerja za 5: Na deželi gostila 63-letna upokojenka Ani, ki se je odločila, da bo svojim sotekmovalcem pripravila pravo kmečko pojedino. Za predjed je bil narezek, za glavno jed krvavice, pečenice, zelje in ajdovi žganci, za sladico pa zavitek z rabarbaro.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Končno je razložila to, kar je gledalce begalo ves teden #video

In medtem ko so bili Luka, Maša in Marjeta s postreženim zadovoljni, je bila Lena nad večerjo, ki jo je pripravila Marjeta, povsem razočarana. Po njenem okusu ni bilo niti glasbeno presenečenje. "Poleg hrane, ki ni bila mikavna, tudi one niso bile," je med drugim dejala. Tudi zato je zadnjo večerjo v tednu ocenila s skromno šestico. Kaj vse je bilo po Leninem mnenju narobe na Anini večerji, izveste v zgornjem videu.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Občutljiva tema sprožila burno debato med udeleženci šova #video

Bolj prizanesljivi so bili preostali sotekmovalci. Maša je Ani podelila oceno sedem, Luka ji je podelil desetko, Marjeta pa je večerjo ocenila z oceno 8.

Kolo sreče Planet TV Tega komplimenta ni bila najbolj vesela #video

V zadnji oddaji prvega tedna je bila tudi razglasitev končnih rezultatov. Skupno največ točk je prejela Maša, drugo mesto je zasedla Marjeta, tretja je bila Lena, četrta Ani. Najmanj točk je dobil edini moški predstavnik Luka, ki je kuhal kot prvi.

Kulinarična dogodivščina Večerja za 5: Na deželi se v prihodnjem tednu seli na Destrnik. Oddaja je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21. uri. Ne zamudite!

Kolo sreče Planet TV Raper je poprijel za harmoniko: poglejte, kako mu je šlo! #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Besede starejše, izkušene gospe so ga spravile v hudo zadrego #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Udeleženka šova razkrila svojo težko življenjsko zgodbo #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin