Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
18. 4. 2021,
9.28

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Jonas Žnidaršič Piramida sreče Planet TV

Nedelja, 18. 4. 2021, 9.28

3 leta

Piramida sreče

Komu bo sreča tokrat bolj naklonjena?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

V nedeljo ob 19.45 bo ponovno na sporedu kviz Piramida sreče, ki ga vodi Jonas Žnidaršič. Spet se nam obeta zelo razburljiva oddaja, saj se tekmovalci ne bodo zanašali le na svoje znanje, potrebne bo tudi nekaj sreče. V oddaji se bosta tokrat preizkusila dva para, ki sta se spoznala na vse prej kot običajen način.

Piramida sreče
Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče

Izidor Peljhan in Suzana Petrovič prihajata iz Planine pri Ajdovščini in imata 5-letno hčer. Spoznala sta se prek spleta. "Bil sem na daljšem bolniškem dopustu in sem imel veliko časa za spletne klepetalnice," je povedal Izidor. "Pisala sva si kakšen mesec, potem pa se prvič srečala, ko sem prišla k njemu domov na obisk," je dodala Suzana.

Izidor Peljhan in Suzana Petrovič | Foto: Izidor Peljhan in Suzana Petrovič

Svoj prosti čas najraje preživljata s svojo petletnico. "Drugače pa zelo rada hodiva v hribe, gore, obožujeva jezera, veliko sva v naravi. Rada tudi gledava smučarske skoke, alpsko smučanje, potujeva, skupaj pogledava kakšno dobro serijo in spremljava televizijske kvize."

V iskanju pravice
Planet TV Nova sezona serije V iskanju pravice

V kvizu Piramida sreče bosta poleg znanja potrebovala tudi nekaj sreče. Izidor je pri tovrstnih stvareh doslej ni imel, jo je pa imela Suzana: "Kupila sem nekaj srečk in zadela kakšno praktično nagrado, najbolj nenavadna nagrada pa je bilo letenje v vetrovniku."

Maja Matešič in Daniel Mičanović | Foto: Maja Matešič in Daniel Mičanović

V nasprotni ekipi bo tokrat par iz Dramelj. Maja Matešič in Daniel Mičanović sta se spoznala pred petnajstimi leti kar na avtobusni postaji v Hrastniku. Imata sina, ki trenira rokomet. Njuna najbolj zabavna skupna prigoda je bila, ko sta se odpravila na njun prvi skupni zimski pohod na Veliko Planino. "Smo bili kar pravi talenti skupaj. Izgubili smo se in potem več ur hodili v krogu," je dogajanje v smehu opisal Daniel.

Iščeš pravo ljubezen
Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se!

Dobitek bi porabila za dokončanje hiše, pri tem pa se bosta morala zanašati tudi na srečo. "Nikoli še nisva ničesar zadela. Razen on mene. To je bil glavni dobitek," se je pošalila Maja, Daniel pa je dodal: "Kdaj pa kdaj izpolnimo kakšen loterijski listek, ampak za enkrat še nismo ničesar zadeli."

Kako dobro se bosta v Piramidi sreče odrezala oba tokratna para, preverite v nedeljo ob 19.45 na Planetu. Po kvizu pa ob 21.20 ne zamudite z ogledom kultne zgodovinske drame Pogumno srce (Braveheart) z Melom Gibsonom. 
Piramida sreče
Planet TV "Kadar se zgodi napaka, je še bolj zabavno"
Planet TV Neverjetno: ko se zdi, da gravitacija ne obstaja #video
Planet Vau
Planet TV "Tako grozno je bolelo, da sem skoraj omedlela" #foto
 
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte