Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 9. 2019,
14.58

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

1

Natisni članek

Planet TV Goool! Dani Bavec Prva liga Telekom Slovenije

Ponedeljek, 16. 9. 2019, 14.58

4 leta, 7 mesecev

Goool!

Dani Bavec: Spremljam skoraj vse športe, kakor si sledijo po letnih časih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

1

Dani Bavec

Na Planet TV se z jesenjo vrača tudi oddaja Goool!, ki jo lahko v krajši obliki ujamete v informativni oddaji ob 18. uri na Planetu, v daljši pa na Planet 2 ob 22.40. Tudi v novi sezoni bo oddajo vodil Dani Bavec, ki bo z gosti analiziral tekme Prve lige Telekom Slovenije ter prinašal ekskluzivne zgodbe iz zakulisja.

Na Planet TV lahko spremljate prenose tekem nove sezone Prve lige Telekom Slovenije, ki jo ob ponedeljkih spremlja tudi posebna oddaja Goool! z voditeljem Danijem Bavcem. Ob tej priložnosti smo ga povprašali, kaj je večji izziv, vodenje oddaje ali komentiranje tekem. "Po vseh teh letih je izziv bolj ali manj enak, v celoti pa je komentiranje zagotovo zahtevnejše, saj je manj predvidljivo," pravi Dani, ki je tudi sam navijač slovenskih reprezentanc, medtem ko si v klubskem okolju želi in mora delovati objektivno. "Spremljam skoraj vse športe, kakor si sledijo po letnih časih," je še povedal.

Enourna tedenska oddaja je na sporedu vsak ponedeljek na Planet 2, prvič nocoj, 16. septembra, ob 22.40, ko bo gost v studiu trener Celja Dušan Kosić.
Dušan Kosić
Sportal Na Planet 2 se vrača oddaja GOOOL! #video

Oddaja Goool! prinaša vse pomembnejše novice o Prvi ligi Telekom Slovenije, analize tekem, zgodbe iz zakulisja in pogovore z gosti v studiu. Predstavili bomo tudi zgodbe navijačev in pod drobnogled vzeli največje svetovne nogometne zvezde.

Rezultate vseh tekem Prve lige Telekom Slovenije bodo lahko nogometni navdušenci v živo spremljali tudi na Sportal Siol.net. V posebnem sklopu Prva liga bodo na Siol.net poleg rezultatov v živo in pomembnejših videoposnetkov posameznih tekem na voljo tudi napovedi prihajajočih tekem, analize in statistike ter druge ekskluzivne nogometne vsebine.

Goool | Foto:

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Ne spreglejte