SiolNET. Planet TV Novosti
0,49

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Novosti

Dani Bavec: Presenetil me je Andres Vombergar, razočaral pa Agim Ibraimi #intervju

0,49

termometer

Ljubitelji slovenskega klubskega nogometa bodo kmalu spet prišli na svoj račun, saj se bo konec februarja s spomladanskim delom nadaljevala Prva liga Telekom Slovenije, že nocoj ob 20. uri pa se na Planet 2 vrača oddaja Goool! S komentatorjem in voditeljem oddaje Danijem Bavcem smo se pred prvo oddajo nove sezone spomnili zanimivosti preteklega leta in pogledali v prihodnost dogajanja.

Dani Bavec | Foto: Vrača se oddaja Goool! Kaj lahko gledalci pričakujejo, se obeta kakšna novost?

Novost je že to, da oddajo začenjamo že danes, torej pred začetkom spomladanskega dela. Pospremili bomo priprave vseh udeleženih na prihajajoče nadaljevanje prvenstva. Naši poročevalci bodo redno obiskovali priprave klubov, obiskali bomo sodnike na njihovih pripravah. Seveda bomo podrobno spremljali tudi našo reprezentanco. Pripravili smo tudi novo scenografijo v studiu. Vsekakor lahko gledalci še naprej pričakujejo podrobno spremljanje dogajanja v naši Prvi ligi in širok nabor zgodb, ki jo tako ali drugače zaznamujejo.

V oddaji gostite tudi številne goste. Kateri izmed njih se vam je najbolj vtisnil v spomin?

Težko jih razvrstim, vsak je bil po svoje zanimiv in je na svojstven način obogatil našo oddajo.

Vsako leto se veliko govori tudi o najboljših golih pretekle sezone, gledalci so tudi glasovali zanje. Kateri gol iz lanskega leta pa je vam najbolj ostal v spominu?

Tudi tu bi težko izbral le enega, najmanj 15 jih je bilo najvišje kakovosti. Če je bil jesenski del s čim zares bogat, je bil namreč ravno z goli. Morda bi izpostavil Tomićevega, s katerim je odločil derbi v Mariboru in ki je bil sploh njegov prvi v Olimpijinem dresu.

goool | Foto: Dotakniva se še igralcev. Kdo od športnikov na splošno vas je lani najbolj presenetil v pozitivno in kdo v negativno smer?

Pozitivno me je morda najbolj presenetil Andres Vombergar, ki je bil na začetku povsem odpisan, jesenski del pa je zaključil kot eden boljših v ligi. Po drugi strani sem morda malce razočaran nad Agimom Ibraimijem, ki je bil v Domžale pripeljan kot velika okrepitev, zdaj pa je klub zapustil kot igralec, ki v rumeni družini ni pustil velikega pečata.

Nogometaše spremljajo tudi rumene zgodbe. Kdo izmed njih je imel najbolj zanimivo rumeno medijsko zgodbo lanskega leta?

Pravzaprav so nogometaši letos zelo skromno polnili rumene strani. Očitno se zavedajo, da je zanje bolje, da so v celoti osredotočeni na svoj poklic.

V življenju ste se preizkusili v različnih vlogah, med drugim kot gledališki igralec in športni komentator. Vam katera od teh veščin morda pride prav tudi pri vodenju oddaje?

Kaj pa vem, morda je skupna točka nastop. Ne vem pa, ali mi je zaradi tega kaj lažje.

Katera pa je tista stvar, ki vam v življenju predstavlja še neuresničen izziv?

Želim objadrati svet.

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Nepremagljivi Planet TV Imate najbolj športno družino v Sloveniji? Prijavite se! predstavitev sheme Planet TV Poleg The Biggest Loser Slovenija prihajajo tudi Nepremagljivi in Milijonar

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin