SiolNET. Planet TV Novosti
0,59

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bes, kričanje, obtožbe – kako rešiti zvezo, v kateri so zavladali prepiri?

0,59

termometer

par, partnerstvo, prepir
Če je v zvezi več prepirov kot lepih trenutkov, se je treba ustaviti in nekaj narediti, če imate željo svoje razmerje rešiti. Foto: Getty Images

Prepiri so nekaj običajnega v vsakem partnerskem odnosu. A ko je v zvezi več prerekanja, kričanja in obtoževanja ter posledično besa in bolečine kot lepega, se je treba ustaviti in nekaj narediti, če imate željo svoje razmerje rešiti. Kako, bo govora v tokratni ponedeljkovi oddaji Zaupno z Veroniko, ki bo na sporedu ob 21. uri tako na Siol.net kot tudi na Planetu.

Ni para na svetu, ki bi se strinjal o vsem. Prej ali slej pride do nestrinjanj in nesoglasij. Morda gre za prepire zaradi majhnih stvari. Na primer, ženi se zdi, da na "njena pleča naloženo" preveč gospodinjskih opravil in da ji mož pri tem nič ne pomaga. Možu pa se zdi, da se mu žena v spalnici premalo posveča in da daje premalo poudarka njuni spolnosti. Ali pa ženo ob živce spravlja dejstvo, da se v njun zakon vedno znova in znova vpleta tašča.

Veronika naslovna Trendi Moški in ženske varanje dojemamo drugače #intervju

Morda pa gre v razmerju za nesoglasja glede pomembnih stvari, kot so finance ali vzgoja otrok. Morda drug pred drugim skrivata dejansko finančno stanje. Morda eden od njiju skrivoma zapravlja skupne družinske prihranke. Ali pa se partnerja ne strinjata glede vzgoje otrok in se nenehno prerekata, po katerem principu vzgajati. In kar je najhujše, v te prepire hote ali nehote vpletata tudi otroke.

Kako se soočiti s prepiri v partnerskem odnosu in bolečino, ki jo ti prinašajo s seboj, bo v ponedeljkovi oddaji Zaupno z Veroniko govorila dr. Veronika Podgoršek. Kako se soočiti s prepiri v partnerskem odnosu in bolečino, ki jo ti prinašajo s seboj, bo v ponedeljkovi oddaji Zaupno z Veroniko govorila dr. Veronika Podgoršek. Foto: Getty Images

Kako se soočiti z omenjenimi težavami? Kako predelati ves tisti bes, žalost in bolečino, ki jo s seboj prinašajo partnerski prepiri? Kako rešiti zvezo, ki zaradi nenehnih prerekanj nezadržno drvi proti koncu?

O tem in še mnogo čem bomo govorili z doktorico družinske in partnerske terapije dr. Veroniko Podgoršek v ponedeljkovi spletni pogovorni oddaji Zaupno z Veroniko. Tokrat bo na sporedu ob 21. uri tako na spletnem portalu Siol.net kot tudi na Planetu.

Vprašanja, povezana z omenjenimi temami, lahko Veroniki povsem anonimno pošljete preko spodnjega obrazca že zdaj. 

Preberite tudi:

Seks Planet TV Zaupno z Veroniko: Za dober odnos je treba seksati dvakrat tedensko #video Veronika Podgoršek Planet TV Seks za eno noč – ne trpi le prevarani, temveč tudi tisti, ki je varal #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin