SiolNET. Planet TV Milijonar
1,77

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

V božičnem Milijonarju se bodo pomerili prav posebni tekmovalci #foto

1,77

termometer

Kviz Milijonar, ki bo na sporedu jutri, 24. decembra, ob 20. uri, bo praznično obarvan. Ves priigran znesek v oddaji bo šel v dober namen. Za mesto na vročem stolu se bodo tokrat potegovali redovniki in redovnice, duhovniki in vsi tisti, ki so temu poklicu blizu. Kviz Milijonar bo v tem tednu na sporedu ob spremenjeni uri. V ponedeljek in torek ga lahko na Planetu ujamete že ob 20. uri.

V oddaji bodo svoje znanje in srečo preizkusili stalni diakon Gregor Pavlič, frančiškanski duhovnik Janez Papa, redovnica Jana Rovtar, bogoslovec Luka Jesenko, minorit Igor Salmič ter duhovnik in direktor Zavoda svetega Stanislava Tone Česen. Tekmovalci bodo ves zbrani denar namenili Karitasu v Zavodu svetega Stanislava, ki letno razdeli okoli 80 tisoč evrov pomoči za šolanje otrok.

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Tokratna oddaja bo ponudila tudi malce drugače uvod kot običajno, saj se bo začela s pesmijo Sveta noč, ki jo bo zapel Mešani pevski zbor Zavoda svetega Stanislava iz Ljubljane.

Pri Črnem Petru Planet TV Oto Pestner s hčerkama dvojčicama zapel Sveto noč #video
Kviz Milijonar bo v tem tednu na sporedu ob spremenjeni uri. V PONEDELJEK in TOREK ga lahko na Planetu ujamete že ob 20. uri.
Spremljajte oddajo tudi na Facebooku.
Milijonar Planet TV Izjemni tekmovalec iz Milijonarja si je z nagrado izpolnil skrito željo #foto Milijonar Planet TV Priljubljeni pevec zasedel Bobovnikov stol v Milijonarju #foto Planet TV Planet TV Bobovnik podražil tekmovalca, ta pa se je le kislo nasmejal #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin