SiolNET. Planet TV Milijonar
0,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Toliko je v Milijonarju prislužil Javšnik #video

0,60

termometer

V torek je bila na Planetu na sporedu posebna oddaja Milijonarja, v kateri so znani obrazi zbirali denar za dober namen. Izmed štirih kandidatov se je na vroči stol uspelo uvrstiti dvema, ki sta izbranima organizacijama priborila 2.500 in tisoč evrov.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

V dobrodelni različici kviza Milijonar so tokrat sodelovali igralec Matjaž Javšnik, komik Perica Jerković, igralec Jan Bučar in direktor Šentjakobskega gledališča Milan Golob. Do vročega stola se je skozi igro Hitri prsti uspelo prebiti Matjažu Javšniku in Milanu Golobu.

Milijonar Planet TV Godler je takole Javšnika odvrnil od usodne napake #video

Igralec je pravilno odgovoril na deset vprašanj in Društvu prijateljev mladine Dovje - Mojstrana priboril 2.500 evrov, direktor Šentjakobskega gledališča pa je pravilno odgovoril na devet vprašanj in za Zvezo društev slepih in slabovidnih Slovenije zbral tisoč evrov. Več v zgornjem videu.

Kviz Milijonar lahko na Planetu spremljate ob ponedeljkih, torkih in sredah ob 20. uri. Nocoj po Milijonarju pa ne zamudite akcijske komedije Drzni par s Sandro Bullock in Melisso McCarthy.

Milijonar Planet TV Na vroči stol Milijonarja se bodo usedli znani obrazi Izgubljena čast Planet TV Premierno v Sloveniji: turška uspešnica Izgubljena čast December na Planetu Planet TV Decembrski filmi na Planetu  
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin