SiolNET. Planet TV Milijonar
3,46

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To je glasbenik storil Bobovniku in nasmejal občinstvo #foto

3,46

termometer

Planet TV
Foto: Bojan Puhek

V ponedeljek ob 21. uri bo v oddaji Milijonar voditelj Slavko Bobovnik gostil predstavnike slovenskih ansamblov. Ti bodo ves zbrani denar tudi tokrat podarili v dober namen. Že na začetku oddaje pa se je zgodilo nekaj zelo zabavnega.

Kot je že v navadi, bomo tudi tokrat v oddaji videli šest tekmovalcev, ki se bodo najprej pomerili v igri Hitri prsti. V priljubljenem kvizu se bodo za dober namen tokrat pomerili Dejan Kranjc iz ansambla Poskočni muzikanti, Anže Zavrl iz skupine Gadi, Jure Mlinšek iz ansambla Naveza, Alen Partlič iz ansambla Vražji muzikanti, Vera Šolinc iz ansambla Vera in Originali ter Jan Skubic iz ansambla Nalet.

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Že med uvodno predstavitvijo tokratnih kandidatov pa se je zgodil zabavni pripetljaj med Slavkom Bobovnikom in Dejanom Kranjcem iz Poskočnih muzikantov. Ta je s svojo značilno irokezo v pozdrav "počohal" voditelja in poskrbel za kar nekaj smeha med občinstvom. Resen ni mogel ostati niti Bobovnik. Zabavni dogodek si lahko pogledate v spodnjem napovedniku oddaje. Smeh je zagotovljen.

Planet TV

Spremljajte oddajo tudi na Facebooku.
Planet TV Planet TV Nagradna igra: Preizkusite se v spletnem kvizu Milijonar Planet TV Planet TV V Milijonarju tudi barovka Tea #video Milijonar Planet TV Tekmovalec s pripombo pošteno nasmejal Bobovnika #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 17
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin