SiolNET. Planet TV Milijonar
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Tekmovalec razkril, da ustanavlja zelo posebno politično stranko #video

0,04

termometer

V kvizu Milijonar, ki bo na sporedu nocoj ob 19.45 na Planetu, nas spet čakajo zelo pestro dogajanje in tekmovalci, ki bodo navduševali s svojim znanjem. Med njimi bo tudi Haris iz Ljubljane, ki je razkril, da se trudi za ustanovitev nekoliko nenavadne politične stranke.

V nocojšnji oddaji se bo na vroči stol Milijonarja prebil tudi tekmovalec Haris iz Ljubljane, ki je razkril, da je velik ljubitelj kvizov, prav Milijonar pa je po njegovih besedah njegov najljubši. Zgovorni tekmovalec je v oddaji, ki bo na sporedu nocoj, razkril, da ima pogosto nekoliko nenavadne sanje, saj sanja pingvine.

Žan Papič Planet TV Kviz Družinski dvoboj bo vodil Žan Papič!

"Očitno tudi govorim, medtem ko sanjam. Tako sem svojemu sostanovalcu razlagal, da bo na naslednjih volitvah volil kar svojega pingvina. To je igrača, ki sem jo dobil za darilo."

Moje sonce Planet TV Spremljajte poletno uspešnico Moje sonce na Planetu

"V kateri stranki pa je?" je zanimalo voditelja Jureta Godlerja, ki ni mogel zadrževati smeha. "Stranka še ni ustanovljena. Delamo na tem za naslednje volitve," se je pošalil absolvent urbanizma na fakulteti za arhitekturo. Voditelju je še razkril, da se v svoje sanje ne poglablja preveč, saj meni, da se to ne bi dobro končalo. Več v zgornjem videu.

Milijonar je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Žan Papič Planet TV Žan Papič: Družinski dvoboj je najbolj zabavna oddaja, ki sem jo kadarkoli vodil! #video Jure Košir, Alina Košir Planet TV Hčerka razkrila, kaj Jureta Koširja vrže iz tira #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagramTwitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin