SiolNET. Planet TV Milijonar
2,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Tekmovalec je po klicu v sili lahko samo debelo gledal #video

2,33

termometer

V kvizu Milijonar, ki si ga boste lahko ogledali nocoj ob 19.45 na Planetu, se je zgodil nenavaden zaplet, ko je tekmovalec izkoristil eno od oblik pomoči, in sicer klic v sili. Prijatelj mu je namreč ponudil odgovor, ki mu ni bil ravno v pomoč.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Tekmovalec Uroš iz Celja je nastop v kvizu začel že v prejšnji oddaji, a ga je prekinila sirena, ki je naznanila konec oddaje. Prišel je do prvega mejnika 300 evrov, saj je pravilno odgovoril na prvih pet vprašanj, za nadaljevanja kviza pa so mu ostale na voljo vse oblike pomoči.

V nadaljevanju kviza, ki si ga boste lahko ogledali nocoj, pa se mu je zataknilo že pri šestem vprašanju, zato se je odločil, da bo na pomoč poklical svojega prijatelja. To se na koncu ni izkazalo za najboljšo potezo, je pa vsekakor sprožilo nekaj začudenih pogledov in smeha. Prijatelj mu je namreč ponudil odgovor, ki ga sploh ni imel na izbiro. Več v zgornjem videu.

Piramida sreče Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče

Ali bo tekmovalcu Urošu kljub zabavnemu zapletu uspelo pravilno odgovoriti, preverite nocoj ob 19.45 na Planetu.

Milijonar je na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.45. Na Planet kmalu prihaja tudi nov kviz Piramida sreče, v katerem bodo največ šteli znanje, pogum in zaupanje. Prijave so že odprte. 

Kdo si ti? Planet TV Oblikovalca Milana Gačanoviča je najbolj navdušila ta maska #video Kdo si ti? Planet TV Saša Lendero zaročena: zaprosil jo je kar pred televizijskimi kamerami #video Planet Vau Planet TV Klemen Slakonja zaračunal tudi svoji družini #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.       

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin