SiolNET. Planet TV Milijonar
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Na vroči stol kviza Milijonar bo sedel Dominik Bagola

0,06

termometer

V soboto ob 20. uri bo voditelj Jure Godler v kvizu Milijonar najprej gostil tekmovalce in tekmovalke, ki so se na oddajo prijavili, nato pa bo za dobrodelni namen na vroči stol sedel tudi kantavtor Dominik Bagola.

Legendarni kviz Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem je na Planetu ob sobotah ob 20. uri, v odgovarjanju na vprašanja pa se najprej preizkusijo prijavljeni tekmovalci in tekmovalke, nato pa za dobrodelni namen na vroči stol sede tudi kakšen znan obraz.

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

V prejšnjih sobotah so bili to med drugim raper Klemen Klemen, igralec Robert Korošec in pevka Tinkara Kovač, to soboto pa bo svoje znanje za dober namen preizkusil pomurski glasbenik Dominik Bagola, znan kot Balladero, ki bo priigrani denar namenil Junakom 3. nadstropja.

Milijonar Planet TV Zanimivo naključje v Milijonarju #video

Balladera glasba spremlja že vse življenje. "Že pri šestih letih sem začel pri organistu pritiskati napačne tipke," je povedal voditelju. Ali mu bo šlo odgovarjanje na vprašanja tako dobro, kot se je nato nadaljevala njegova glasbena pot, pa preverite v soboto, 25. marca, ob 20. uri na Planetu.

Kako se bo Dominik Bagola odrezal v odgovarjanju na vprašanja v Milijonarju preverite v soboto ob 20. uri na Planetu. po kvizu Milijonar ob 21.30 na Planetu še srčna drama Nadarjena (Gifted) s Chrisom Evansom v vlogi samohranilca Franka, ki vzgaja svojo genialno nečakinjo in se s svojo težavno materjo zaplete v bitko za skrbništvo.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Damir in Anita sta zapustila eksperiment #video Jutro na Planetu Planet TV Kako na vrtu porabiti petkrat manj vode? #video Jutro na Planetu Planet TV Umrl mu je oče, zato trenutno o poroki nerad govori #video  
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin