SiolNET. Planet TV Milijonar
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Milijonar odslej na Planetu ob ponedeljkih, torkih in sredah!

0,02

termometer

Kviz Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem bo odslej na Planetu kar trikrat na teden, od ponedeljka do srede ob 20. uri. Snemanje četrte sezone se izvaja ob spoštovanju pravil za zmanjšanje možnosti širjenja koronavirusa. 

Legendarni kviz Milijonar, ki že četrto sezono zapored preverja znanje tekmovalcev in tekmovalk pa tudi občinstva, bo odslej na sporedu kar trikrat na teden. Na Planetu lahko Milijonarja z voditeljem Juretom Godlerjem tako odslej ujamete ob ponedeljkih, torkih in sredah ob 20. uri. 

Milijonar

Trenutno na Planetu spremljamo epizode, ki so bile posnete pred razglasitvijo epidemije. V studiu sodeluje manj gledalcev v občinstvu, ti sedijo na primerni razdalji, razen voditelja in kandidatov za vroči stol pa so vsi opremljeni z maskami. V prihodnjih oddajah bo snemanje znova potekalo brez občinstva, prazen studio pa je voditelj izkusil že v prejšnji sezoni. "Je kar posebno vzdušje in občinstvo seveda pogrešamo, a ker so trenutno razmere takšne, kot so, moramo najprej poskrbeti za varnost," je takrat povedal Jure Godler.

Prijave za kviz so še odprte, obrazec za prijave je objavljen na naši spletni strani:

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar
Kviz Milijonar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri.
Srečno samski Planet TV Matej Puc: Igro delno dojemam kot otroško igro #foto Preživetje v divjini Planet TV V takšno "godljo" je par tokrat spravil Červek #video Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj razkrila, zakaj so ji tako všeč nogometaši #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin