SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,51

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

V takšno "godljo" je par tokrat spravil Červek #video

0,51

termometer

V naslednji oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu v torek ob 21. uri na Planetu, bomo spremljali Laro (29) in njenega partnerja Boštjana (48). Inštruktor tehnik preživetja v naravi Brane T. Červek je zanju pripravil scenarij, v katerem zaljubljeni par na medenih tednih doživi brodolom. S potapljajoče jadrnice se bosta morala rešiti na bližnji otok, na katerem vladajo ekstremne razmere. 

Preživetje v divjini Planet TV Odhajata na medene tedne, ki si jih nihče ne želi doživeti #foto

Na tokratni preizkušnji bomo spremljali par, ki bo za uspešno opravljen izziv in preživetje enega dne in ene noči na otoku moral pokazati veliko mero iznajdljivosti in vzdržljivosti. Na otoku ni pitne vode, je pa veliko nevarnega terena.

Preživetje v divjini Planet TV Nagradna igra: Bi znali izdelati harpuno iz odpadnega materiala #video 360°

Da bo preizkušnja še nekoliko težja, bo Lara imela po scenariju poškodovano stopalo, zato ji je Brane T. Červek na podplat privezal majhen kamen, ki jo bo močno oviral pri hoji po ostrem in težko prehodnem kamenju, po katerem bosta morala premagovati daljše razdalje. Njun končni uspeh bo močno odvisen tudi od izbrane taktike.

Ali se bo par uspel rešiti iz "godlje", ki bo v znamenju pomanjkanje vode, vročine in težko prehodnega terena, lahko preverite v torkovi oddaji Preživetje v divjini.

Oddaja Preživetje v divjini bo na sporedu v TOREK ob 21. uri na Planetu.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar Srečno samski Planet TV Živa Selan: Slab seks je 90 odstotkov odnosa, dober seks pa 10 odstotkov Srečno samski Planet TV Igralka na lovu za zakladom #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin