SiolNET. Planet TV Milijonar
2,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Igralec nasmejal: že pet let piše magistrsko nalogo o lenobi #video

2,00

termometer

Planet TV

V posebni oddaji Milijonarja se je na vroči stol uspelo prebiti tudi igralcu, najbolj znanemu po vlogi Žana v slovenski seriji Ena žlahtna štorija. V oddaji je razkril, da že kar nekaj časa piše magistrsko nalogo na zelo zanimivo temo.

Igralec Stane Tomazin, ki je nastopil v posebni dobrodelni oddaji Milijonarja, je povedal, da že pet let piše magistrsko nalogo na temo lenobe. Za šalo je dejal, da je v tem obdobju vsekakor že opravil praktični del naloge, upa pa, da mu bo do konca leta vse skupaj uspelo preliti tudi na papir. Vseeno pa ni želel napovedati natančnega datuma končanja naloge, saj je to v preteklosti že večkrat storil. Znanci zato ob vsaki naslednji napovedi močno zavijajo z očmi.

Planet TV Planet TV Igralec razkril nenavadno zgodbo o čevljih predsednika Drnovška #video

O igralcu smo v oddaji izvedeli še eno zabavno zanimivost iz zgodnjega otroštva: do drugega leta starosti ni znal govoriti. Prepričan je, da zaradi tega zdaj nima nobenih posledic. Še več njegova mati je z nasmeškom na obrazu potrdila, da je vse skupaj v naslednjih letih hitro in brez težav nadoknadil. Več v videu.

Kviz Milijonar je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 20. uri na Planetu.
Spremljajte oddajo tudi na Facebooku.
Znani prvič za volanom Planet TV Na Planetu bodo Znani prvič za volanom Planet TV Planet TV Poglejte si prve utrinke iz nove predrzne skrite kamere #video Zapleši v ljubezen Planet TV Prijavite se na plesni zmenek!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin