SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Ali je Tinkara iz Bepopa spet noseča? #video

0,03

termometer

Nocoj nas čaka še zadnja oddaja Leta štejejo s Klemnom Bučanom. Kviz bo na sporedu ob 19.45 na Planetu. Leta bosta tokrat ugibala Katarina Mala in Jan Bučar.

Leta štejejo Planet TV Slovenska chefinja se ne strinja s tem, da gre ljubezen skozi želodec #video

Prejšnji teden pa sta se v ugibanju let v kvizu Leta štejejo preizkusila tudi športnik Denis Porčič Chorchyp in pevka Tinkara Fortuna. Z njima smo spregovorili o letih, a tudi o nerodnih situacijah, ki se lahko pri ugibanju zgodijo. Nihče ni vesel, če ga postarajo ali pa žensko zaradi preveč napihnjenega trebuha celo označijo za nosečo. Natanko to se je zgodilo že obema. Kakšni so bili odzivi, prisluhnite v videoposnetku.

"Tudi mene so že vprašali, ko sem takole tretjo držala v vrtcu. In, ko jo držiš, imaš malce trebušček ven, še zdaj. Kaj boste imeli še četrtega?" Tako se nerodne situacije v vrtcu spominja mamica treh punčk. Tudi Chorchyp, sicer zelo uvideven, prizna svoj spodrsljaj. Pri sogovornici je nekoč opazil višek kilogramov, zato je kot športnik in trener najprej pomislil na vadbo s pripombo, da se ji že nabira maščoba. Ženska je bila noseča, zato je od takrat naprej precej bolj pazljiv pri izbiri besed in komentarjev. 

Leta štejejo, še nocoj ob 19.45 na Planetu. Ugibajte z nami.
Jure Košir, Alina Košir Planet TV Hčerka razkrila, kaj Jureta Koširja vrže iz tira #video Leta štejejo Planet TV V ugibanju let se bosta tokrat preizkusili Alma Rekić in Salome #video Leta štejejo Planet TV Nerodna situacija za našo pevko: v trgovini je morala pokazati osebno izkaznico #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin