SiolNET. Planet TV Klepet ob kavi
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Klepet ob kavi

Praznična darila, ki ogrejejo dušo in poskrbijo za dober imunski sistem #foto

0,09

termometer

klepet ob kavi

December je čas obdarovanj in v tokratni oddaji predstavljamo najboljša praznična darila, ki ogrejejo dušo in poskrbijo za dober imunski sistem. Oddaja Klepet ob kavi je na sporedu vsak delavnik ob 9. uri na Planetu. Klepet ob kavi je pogovorna oddaja za zdrav življenjski slog in večjo kakovost življenja z osebnostno rastjo.

Izgubljena čast Planet TV Turška uspešnica Izgubljena čast odslej ob 17. uri in ob 18.30

Ta darila, ki jih priporočamo, zagotovo ne bodo romala v naslednje roke (saj vemo, kako je z darili, ki nam niso všeč …) in tudi ne bodo ogrozila našega imunskega sistema – s tem mislimo predvsem na razne bombonjere in čokoladice (sladkorju bi se bilo namreč v tem času okužb dobro na veliko izogibati). Predvsem imamo, ko pomislimo na dobro darilo, v mislih pozornost, ki bo nahranila dušo in/ali telo.

Pripravili smo pet kategorij predlogov za darila glede na različne želje in potrebe obdarovanca – darila, ki jih lahko izdelate sami, darila do 30 evrov za dušo, darila do 30 evrov za preventivo, energijska darila ter sanjska darila.

Klepet ob kavi Klepet ob kavi

V preteklih oddajah so v oddaji Klepet ob kavi kot predlog za darilo navedli tudi doma narejeno antibakterijsko milo. Kako do recepta, si lahko preberete tukaj.

Oddajo Klepet ob kavi lahko spremljate vsak dan ob 9. uri na Planetu. Ponovitve so ob 19. uri na Planet PLUS in ob 8. uri na Planet 2.
Klepet ob kavi Planet TV Se znate prepirati? Klepet ob kavi Planet TV Voditeljica pred težkim izzivom: Prepoznavam se za odvisnika Klepet ob kavi Planet TV Koliko za obleke in čevlje zapravi dr. Veronika Podgoršek?
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin