SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
1,54

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti?

Prisluhnite grlenemu petju voditeljice #video

1,54

termometer

Ženska številnih talentov, bi jo lahko opisali na kratko. Govorimo o voditeljici Valentini Plaskan, ki se je v zadnji oddaji skrivala tudi pod eno od mask v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko. Šov je na sporedu vsak petek in nedeljo ob 19.45 na Planetu.

Kdo si ti? Planet TV Poglejte, kdo se je tokrat skrival pod masko #video

Valentina Plaskan je voditeljica informativne oddaje Planet 18, ki je nastopila tudi v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko. Navdušila je s svojim petjem v francoščini, odkrila pa nam je še mnogo drugih talentov. Je voditeljica, igralka, pevka, ljubiteljica živali, poučuje in predava in še mnogo več. "Strah me je, da bi razočarala svoje življenje," nam je v intervjuju zaupala Valentina. "Če imajo nekateri fitnes, imam pa jaz pevski zbor," pravi, zato nam je tudi zapela.

"To je grleno petje. Po navadi se moraš malo ogreti, sicer greš hitro v stiskanje (glasu, op. p.)." Voditeljica se dobro zaveda, česa je zmožna, tudi s svojim glasom. Da ga je mogoče zelo dobro oblikovati oziroma preoblikovati, pa se je naučila tudi s svojim delom. Aktivno že šest let poučuje govor, preteklo leto pa je sodelovala tudi s filozofsko fakulteto pri projektu Filozofija gre v svet. 

Valentina Plaskan | Foto: Planet TV Valentina Plaskan Foto: Planet TV "Govor je izrazito povezan z levo možgansko polovico. Ko pojemo, je drugače, takrat se vključijo tudi čustva. Tukaj pa je povezan z nekim načinom razmišljanja, poimenovanja, to se ne nazadnje razvije kot neka inteligenca. Da, če ljudje to nekako vključijo v neko svojo rutino, v neke učne procese, karkoli že."

Voditelja Valentino Plaskan in Igorja Krmelja lahko spremljate v oddaji Planet 18 vsak dan ob 18. uri na Planetu.

Ob petkih in nedeljah ob 19.45 oddaja Kdo si ti? Zvezde pod masko na Planetu.
Kdo si ti? Planet TV Priljubljeni pevec navdušil v maski črnega vrana #video Kdo si ti? Planet TV "Potrebujem ljudi pod odrom, da mi polivajo monitorje. Vse to, kar mi je šlo prej na živce!" #video Kdo si ti? Planet TV To je bil razlog, da je Jasna Kuljaj sredi studia legla na tla #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin