SiolNET. Planet TV Gasilci
0,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

"Če ne bi bil gasilec, mojega očeta ne bi bilo več" #video

0,10

termometer

Drugi najstarejši tekmovalec v oddaji Gasilci je voditeljici Evi Cimbola zaupal svojo izkušnjo z gasilstvom, v katero je vključen tudi njegov oče. Oddaja Gasilci je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu.

Marko Štefanič je 45-letni gasilec s 30-letnim gasilskim stažem. Član PGD Dragatuš vsem, ki razmišljate o gasilstvu in pomoči drugim, polaga na srce svojo izkušnjo. Nikoli ne veš, kdaj ti kakšno znanje pride prav. Njega je želja po znanju in radovednosti pripeljala celo do tega, da je med sečnjo v gozdu rešil svojega očeta. 

"Pri podiranju drevesa mu je drevo priletelo v nogo, praktično je ostal brez nje na kraju samem. In takrat, ko sem prihitel k njemu, se mi je začel odvijati film, kaj smo delali na tečaju, ko pride do te poškodbe."

Pomagaj sebi in drugim

Vsem, ki razmišljate o tem, da bi se pridružili gasilskim vrstam, Marko tudi na podlage te izkušnje svetuje: pojdite h gasilcem. Pomagate lahko tako sebi kot tudi drugim. Marko priznava, da očeta, če ne bi imel opravljanih tečajev in ne bi znal pomagati, ne bi bilo več med nami.

Tako Marka kot preostale člane PGD Dragatuš lahko vidite v petek v oddaji Gasilci.

Oddajo Gasilci lahko na Planetu spremljate vsak petek ob 20. uri!
Gasilci Planet TV Bi znali oživljati med koronakrizo? #video Gasilci Planet TV Gasilci gasilkam: vsaka čast in čelado dol! #video Gasilci Planet TV Gasilec, ki je obenem DJ, svari pred dimniškimi požari
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin