SiolNET. Planet TV Fittest Family
1,76

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

Izgubil je stavo, zato je moral storiti tole #video

1,76

termometer

Fittest Family
Foto: Facebook

V oddaji Fittest Family so slovenske družine zelo uspešne pri premagovanju poligonov. V družini Jarc pa tekmovanje proti ostalim družinam bratje radi popestrijo tudi tako, da tekmujejo tudi med sabo in pri tem sklepajo zelo zanimive stave.

Pred izzivom Močna roka, v katerem se je bilo potrebno držati droga nad vodo čim dlje, so bratje iz družine Jarc sklenili zanimivo stavo. Tisti, ki se bo na izzivu najslabše odrezal, si bo moral namreč kupiti kavbojke, ki odkrivajo gležnje in se v njih sprehoditi skozi središče Ljubljane. Več v videu.

Na drogu je največ časa presenetljivo vztrajal najmlajši brat Jakob, najhitreje od bratov pa je v vodo padel najstarejši Jernej. Takoj po izgubljeni stavi, pa nam je Jernej že poslal fotografijo, s katere je razvidno, da se je že odpravil po nakupih in da namerava izpolniti svojo kazen.

Jernej Jarc je izpolnil svojo kazen. Jernej Jarc je izpolnil svojo kazen. Foto: Facebook

Oddajo Fittest Family lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede in v soboto ob 21. uri.
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.
FITTEST FAMILY Planet TV Bratje Jarc pred izzivom sklenili zanimivo stavo: to bo kazen za najslabšega #video FITTEST FAMILY Planet TV Jarčevi na vrhu, Hrvati jokali in padali po tleh #video FITTEST FAMILY Planet TV Najmlajši tekmovalki med izzivom zgrabila huda panika #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin