Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
6. 8. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Natisni članek

Steve Carell Tina Fey

Sobota, 6. 8. 2022, 8.00

1 leto, 8 mesecev

Zvezdnik razkril: Ključne so neverjetne noči v spalnici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Nocoj si boste na Planetu lahko ob 21.35 ogledali romantično komedijo Zmenek (Date Night). V glavnih vlogah bosta nastopila Steve Carell in Tina Fey, v stranskih vlogah pa bodo nastopili tudi Mark Wahlberg, Mila Kunis, Leighton Meester, James Franco, Ray Liotta in Mark Ruffalo. Glavna igralca sta v enem od intervjujev spregovorila, kako ohranjata iskrico v svojem zasebnem življenju in o tem, kako sta se ujela na snemanju.

John Wick 2
Planet TV Vikend premier z Medvedkom Paddingtonom 2 in Johnom Wickom 2

Tina Fey in Steve Carell v romantični komediji Zmenek (Date Night) igrata par iz predmestja, katerega življenje je postalo rutina. Z namenom, da bi ponovno vžgala iskrico v razmerju, se odpravita v trendovski bistro na Manhattnu, kjer pa prevzameta identiteti drugega para, kar spremeni njun zmenek v noč, ki gre po zlu.

Medvedek Paddington
Planet TV Ukrajinski predsednik je posodil glas liku v tej filmski uspešnici #video

Steve Carell je najprej izpostavil, da sta se s Tino Fey na snemanju povsem držala scenarija: "Bil je namreč zelo dobro napisan in ni potreboval vnašanja sprememb. Ampak vseeno sva se po uspešno posnetem prizoru na snemanju malce pozabavala in poskušala improvizirati. Nekatere stvari smo nato celo vključili v film."

Tina Fey in Steve Carell v prizoru iz filma. | Foto: IMDb Tina Fey in Steve Carell v prizoru iz filma. Foto: IMDb

Igralca sta razkrila še, ali tudi sama doma prirejata posebne zmenke s partnerjem. Prva je spregovorila Tina: "Prav prirejam jih ne, se pa z možem trudiva, da greva ven vsaj enkrat na mesec. Izredno težko je namreč dobiti varuško in pravi čudež je, če prideva deset blokov stran od hiše."

"Z ženo sva vedno vesela, ko dobiva vabilo na podelitev filmskih nagrad. To je najin izgovor, da greva ven in se lepo oblečeva. Vedno pa se vrneva že okrog desetih. Ko imaš enkrat otroke, namreč naslednji dan drago plačaš ponočevanje, saj se otroci zbudijo ob pol šestih in to je tisto, kar narekuje potek zmenka," je povedal Steve Carell.

Marjanca Polutnik
Planet TV Zmagovalka Exatlona v bikiniju privablja poglede #foto

Steve je še priznal, da je bil zelo vzhičen, ko je izvedel, da bo lahko v glavni vlogi nastopil s Tino Fey in da bo film režiral Shawn Levy. Tina pa je bila prav tako navdušena nad svojim soigralcem, saj je vedela, da imata oba izkušnje na tem področju tudi v resničnem življenju, kar bo ključno za dobro igro.

Tina Fey je spregovorila tudi o tem, kako je bilo prvič sodelovati v tovrstnem filmu z več akcije, kot jo je običajno vajena: "Akcijski prizori so se mi zdeli izredno zabavni za snemanje. Zelo sem uživala. Celotna filmska ekipa me je navdušila in snemanje filma v New Yorku me je povsem impresioniralo." Igralka pa je nato razkrila tudi, kako njen pester in zaseden urnik sprejema njen mož. "Povsem me razume, ker je tudi sam v tem poslu. V nasprotnem primeru bi bilo verjetno zelo težko," je priznala zvezdnica.

Eda Ece
Planet TV Ko je jezna na fanta, mu neha slediti na družbenih omrežjih

V zaključku intervjuja je Steve Carell razkril še, kako on v resničnem življenju v razmerju ohranja iskrico: "Vsak odnos je drugačen in mojih sledečih besed ne vzeti za nasvet v svojem razmerju. Z mojo ženo zagovarjava predvsem veliko dozo smeha, pri čemer se norčujeva tako sama iz sebe kot drug iz drugega, ampak tega nikoli ne jemljeva resno. Obenem imava zelo iskreno komunikacijo in vse to bistveno pripomore k ohranjanju iskre. In pa seveda neverjetne noči v spalnici."

Romantično komedijo Zmenek (Date Night), v kateri bosta v glavnih vlogah nastopila Steve Carell in Tina Fey, si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21.35. Pred tem ne zamudite družinske komedije Medvedek Paddington (Paddington 2).

Planet 18
Planet TV Razcvet ženskega nogometa tudi na Planet 2 #video
Prepovedani sadež
Planet TV Zvezdnica razkrila skrivnost mladostnega videza
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Strokovnjak opozarja: Teh dveh besed v ljubezenski zvezi nikoli ne uporabljajte
Več vsebin najdete na Planeteka.si. Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte