SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnik priznal, da nevarne prizore z veseljem prepusti kaskaderjem

0,11

termometer

Nocoj ob 20.00 si boste na Planetu lahko ogledali akcijsko komično kriminalko R.I.P.D – Urad za pokojnike (R.I.P.D.). V glavnih vlogah nastopata Ryan Reynolds in Jeff Bridges, v nadaljevanju pa si lahko preberete, kaj ju je prepričalo v sodelovanje pri tej filmski uspešnici in kako zahtevno je bilo samo snemanje.

Ryan Reynolds, ki smo ga že večkrat videli igrati v tovrstnih filmih, je v enem izmed intervjujev dejal, da se je za sodelovanje v tem filmu odločil zaradi sporočila, ki ga nosi scenarij, saj se dva karakterno zelo raznolika posameznika potrudita in zatreta njuna nesoglasja ter združita moči za skupno dobro.

Preživetje v divjini Planet TV "V naravi ni herojev, edini pravi heroj je narava sama!" #intervju

Jeff Bridges, ki ga za razliko od Raynoldsa redko vidimo v tovrstnih filmih, pa je povedal, da ga je k sodelovanju prepričal presenetljiv razplet v scenariju, saj rad igra v filmih, kjer je režiser vedno korak pred gledalcem in ne moreš z gotovostjo napovedati konca.

Nick in Roy (Ryan Reynolds in Jeff Bridges). Nick in Roy (Ryan Reynolds in Jeff Bridges).

Film je bil tudi fizično precej zahteven za igralce, saj je v določenih prizorih prisotne veliko akcije, ki zahteva dobro telesno pripravljenost. Jeff Bridges je priznal, da je bilo zanj fizično najtežje snemanje prizorov z vrtenjem avtomobila, saj je pri tem popolnoma izgubil nadzor nad vozilom.

Srečno samski Planet TV Oglejte si prvi del serije Srečno samski #video

Ryan Reynolds je dejal, da je s številnimi vlogami v akcijskih filmih pridobil pogum in vztrajnost, ki sta potrebna za dobro odigrano akcijo. Na to temo je razkrill tudi svojo izkušnjo s snemanja filma Varna hiša (Safe House).

"Po koncu snemanja me je neznosno bolel vrat še kakšne pol leta. Ko sem se končno spravil k zdravniku, je rentgenska slika pokazala, da sem imel poškodovani dve vretenci. Od takrat imam malo manj poguma in brez slabe vesti kakšen prizor več prepustim izkušenim kaskaderjem," je razložil igralec.

Akcijsko komično kriminalko R.I.P.D - Urad za pokojnike, v kateri bosta Ryan Reynolds in Jeff Bridges nastopila v glavnih vlogah, si lahko ogledate na Planetu nocoj ob 20. uri!

  Planet TV Planet TV "Esmeralda" ekskluzivno nagovorila slovenske gledalce #video Srečno samski Planet TV Spoznajte igralsko zasedbo nove serije Srečno samski Preživetje v divjini Planet TV Červek izgubljal živce: To bi moral znati vsak človek #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin