SiolNET. Planet TV Filmi in serije
1,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zaradi vloge Hazal deležna tudi žaljivk

1,20

termometer

Mlada igralka, ki v priljubljeni nadaljevanki Tuje življenje igra nič kaj prijetno Hazal, priznava, da se tudi sama težko poistoveti z njo. Veseli jo, da se gledalci večinoma zavedajo, da gre le za vlogo, a na spletu kljub temu doživi veliko negativnih odzivov.

 

A post shared by Alina Boz (@alinaboz) on

Alina Boz v turški uspešnici Tuje življenje igra mlado Hazal, ki se ji svet obrne na glavo, ko izve, da so jo v porodnišnici zamenjali in bi namesto v revščini pravzaprav morala odraščati v razkošju. Nič čudnega ni, da se Hazal spremeni v enega najbolj negativnih likov v nadaljevanki, a 19-letna Alina se s svojo junakinjo težko poistoveti. "Za razliko od Hazal se zelo bojim, da bi prizadela svoje bližnje," pravi igralka, ki se pogosto srečuje tudi z odzivi gledalcev.

"Večina ljudi, ki komentirajo, se zaveda, da gre le za vlogo. Ko z mano delijo negativno mnenje, to leti na Hazal, ne name osebno. Na družbenih omrežjih pa je malce drugače, pogosto me napadejo z zelo negativnimi komentarji in žaljivkami," je priznala.

Alina Boz | Foto:

Primerjajo jo z legendarno Hurrem

Alina je bila rojena v Rusiji, pri sedmih letih pa sta se z mamo preselili v Istanbul. Že v Rusiji je pokazala zanimanje za igro, v Turčiji pa ji je teta našla agencijo, ki jo je poslala tudi na avdicijo za Tuje življenje, kjer je povsem nepričakovano dobila vlogo Hazal. "Mislim, da ni nihče pričakoval, da bo nadaljevanka tako uspešna," pravi Alina, ki so jo po nenadni slavi zaradi ruskih korenin in rdečih las hitro začeli primerjati z legendarno Hurrem (Meryem Uzerli) iz nadaljevanke Sulejman veličastni.

Kljub slavi pa Alina ostaja z nogami trdno na tleh, na prvem mestu je še vedno šola, v prostem času pa se najraje posveča svoji družini in prijateljem. Med njimi je tudi soigralka Leyla Tanlar, s katero se v Tujem življenju kot sestri Hazal in Cansu ne razumeta dobro, v resnici pa sta prijateljici.

Hazal oziroma Alino lahko v Tujem življenju spremljate od ponedeljka do petka ob 21.10 na Planet TV.

 

A post shared by Alina Boz (@alinaboz) on

 

 

A post shared by Alina Boz (@alinaboz) on

 

 

A post shared by Alina Boz (@alinaboz) on

 

 

A post shared by Alina Boz (@alinaboz) on

 

 

A post shared by Alina Boz (@alinaboz) on

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 26
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin