SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nedeljska akcija z Zakonom ulice

0,01

termometer

V nedejo ob 20. uri bo na Planetu napeta kriminalna drama Zakon ulice z vrhunsko igralsko zasedbo o treh obupanih policistih, ki se znajdejo v brezizhodnem položaju. Igrajo Richard Gere, Ethan Hawke, Wesley Snipes in Don Cheadle.

Zakon ulice (Brooklyn's Finest) je kriminalka o treh nepovezanih policistih, ki jih je poklicna ot vodila v zelo različne smeri, a vsi se znajdejo na isti smrtonosni lokaciji sredi Brooklyna. Film je režiral Antoine Fuqua (Dan za trening, Padec Olimpa), v glavnih vlogah pa poleg Richarda Gera, Dona Cheadla, Ethana Hawka in Wesleyja Snipesa nastopajo Lili Taylor, Ellen Barkin, Vincent D'Onofrio in Logan Marshall-Green.

Zakon ulice

Zgodba govori o Tangu, ki je policist z oddelka za narkotike in je na tajni nalogi, ki ga sili, da izbere med dolžnostjo in odhodom. Doživel je dobesedno vse, kar lahko doživi policist pod krinko, zato želi končati kariero, vendar pa mu nadrejeni tega ne dovolijo. Sal je družinski mož in kriminalist, ki se ne more upreti priložnosti, ki jo ponuja korupcija. Družina z njegovo plačo komaj preživi mesec, izvedel pa je tudi, da je stara in vlažna hiša kriva za ženino bolezen, ki ogroža življenji še nerojenih dvojčkov. Eddie je policist tik pred upokojitvijo, ki že dolgo ni predan službi, zato se vsako jutro poskuša spomniti smisla za nadaljevanje življenja. Usoda bo trojico hkrati pripeljala na isto mesto, v četrt v Brooklynu, kjer bo poskušal vsak od njih prevzeti vajeti zakona v svoje roke.

Film Zakon ulice bo na Planetu v nedeljo ob 20. uri, ob 22.15 pa sledi še triler Rubežniki (Repo Men) z Judom Lawom.
Srečno samski Planet TV Matej Puc: Iz totalne gneče sem padel v totalen nič Gasilci Planet TV Jesen bo vroča tudi zaradi velikega gasilskega izziva! Preživetje v divjini Planet TV Takšni izzivi čakajo tekmovalce v novi sezoni Preživetja v divjini #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin