SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Serija

Serija Mama zdaj na sporedu od ponedeljka do petka!

0,53

termometer

serija Mama

Na Planet TV lahko od ponedeljka do petka spremljate pretresljivo serijo Mama, v kateri igrata tudi znanki iz priljubljenega Sulejmana Veličastnega. Pretresljiva televizijska uspešnica prinaša čustveno zgodbo o vezi, ki se stke med žensko in trpinčeno deklico.

Na Planet TV lahko od 26. decembra spremljate novo turško serijo Mama (Anne), v kateri nas pozdravljajo dobro znani obrazi malih ekranov. V glavnih vlogah igrata Vahide Perçin in Cansu Dere, ki smo ju na Planetu spremljali tudi v seriji Sulejman Veličastni, kjer je Vahide igrala Hurrem v zrelejših letih, Cansu pa pa smo videli v vlogi skrivnostne Fairuze, ki je v palačo prišla kot ujetnica in očarala Sulejmana.

Znana obraza turških serij, ki so po produkciji v samem svetovnem vrhu, tokrat močan vtis puščata v presunljivi seriji Mama, katere osrednji lik je deklica, ki jo igra izjemna otroška igralka Beren Gökyildiz.

[video: 67265 / ]

 

Serija Mama govori o pravem materinstvu, ki ni nujno biološko, ampak o materinstvu, ki je povezano s skrbjo, pozornostjo, spoštovanjem, zvestobo, bližino in veliko, veliko ljubezni. Zeynep (Cansu Dere) je mlada fotografinja, ki je preživela težko otroštvo. V iskanju dodatnega zaslužka začne delati kot učiteljica, vendar z otroki ne zna navezati pristnega stika. Vse pa se spremeni, ko spozna deklico Malek, ki je kljub vsakodnevnemu psihičnemu in fizičnemu nasilju, ki mu je izpostavljena doma, simpatična in polna življenja. Po dramatičnem spletu dogodkov sprejme tvegano odločitev, da deklico reši iz pekla, v katerem živi.

 

Mama je zelo nova serija, snemanje je bilo zaključeno leta 2017, nastala pa je kot predelava japonske serije iz leta 2010. Zaradi izvrstne igre in nevsakdanje, drzne in krute zgodbe je Mama hitro segla v srca gledalcev ter postala velika uspešnica. Odlično turško produkcijo lahko na Planet TV spremljajo tudi slovenski gledalci, Mama je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21.10..

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • ljubat / 15.01.2018. ob 15:21 0 0

    Slavospev nanizanki, dobro a ZOPET Planet ne MORE mimo neverjetnega časa za reklame in z s tem ZLORABE časa gledalcev ! Agencija za nadzor medijev pa veselo "spi" ! Še en ocvirek s tem v zvezi je "ponavljanje", ki je že kar PRAVILO komaj po izreku smo deležni še ene doze Galilea !

    0 0
delitve: 69
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin