Kmalu na sporedu čustvena serija Mama

Na Planet TV bo od 26. decembra na sporedu serija Mama, v kateri bodo gledalci prepoznali tudi igralki iz priljubljenega Sulejmana Veličastnega. Pretresljiva televizijska uspešnica prinaša čustveno zgodbo o vezi, ki se stke med žensko in trpinčeno deklico.

Kmalu na sporedu čustvena serija Mama

Na Planet TV prihaja nova turška serija Mama (Anne), v kateri nas bodo pozdravili dobro znani obrazi malih ekranov. V glavnih vlogah igrata Vahide Perçin in Cansu Dere, ki smo ju na Planetu spremljali tudi v seriji Sulejman Veličastni, kjer je Vahide igrala Hurrem v zrelejših letih, Cansu pa pa smo videli v vlogi skrivnostne Fairuze, ki je v palačo prišla kot ujetnica in očarala Sulejmana.

Znana obraza turških serij, ki so po produkciji v samem svetovnem vrhu, bosta tokrat močan vtis pustila v presunljivi seriji Mama, katere osrednji lik je deklica, ki jo igra izjemna otroška igralka Beren Gökyildiz.

[video: 66706 / ]

Serija Mama govori o pravem materinstvu, ki ni nujno biološko, ampak o materinstvu, ki je povezano s skrbjo, pozornostjo, spoštovanjem, zvestobo, bližino in veliko, veliko ljubezni. Zeynep (Cansu Dere) je mlada fotografinja, ki je preživela težko otroštvo. V iskanju dodatnega zaslužka začne delati kot učiteljica, vendar z otroki ne zna navezati pristnega stika. Vse pa se spremeni, ko spozna deklico Malek, ki je kljub vsakodnevnemu psihičnemu in fizičnemu nasilju, ki mu je izpostavljena doma, simpatična in polna življenja. Po dramatičnem spletu dogodkov sprejme tvegano odločitev, da deklico reši iz pekla, v katerem živi.

Mama je zelo nova serija, snemanje je bilo zaključeno leta 2017, nastala pa je kot predelava japonske serije iz leta 2010. Zaradi izvrstne igre in nevsakdanje, drzne in krute zgodbe je Mama hitro segla v srca gledalcev ter postala velika uspešnica. Odlično turško produkcijo bodo lahko na Planet TV spremljali tudi slovenski gledalci, prvič bo Mama na sporedu že v torek, 26. decembra.

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano