Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
21. 5. 2023,
8.59

Osveženo pred

11 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Natisni članek

kriminalka Keanu Reeves Renee Zellweger

Nedelja, 21. 5. 2023, 8.59

11 mesecev, 1 teden

Keanu Reeves prepričan: Med ogledom boste trepetali do konca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07
Keanu Reeves, Renée Zellweger | Foto promocijsko gradivo

Foto: promocijsko gradivo

Na Planetu bo nocoj ob 22.20 kriminalka Prava resnica (The Whole Truth), v glavnih vlogah igrata Keanu Reeves in Renée Zellweger. V intervjuju sta spregovorila o pripravah na snemanje in o tem, kako sta se znašla v svojih vlogah.

Tesla
Planet TV Premiera meseca je biografski film Tesla

V kriminalki Prava resnica (The Whole Truth) odvetnik Ramsey (Keanu Reeves) sprejme osebni primer, ko svoji ovdoveli prijateljici Loretti (Renée Zellweger) obljubi, da njen najstniški sin Mike ne bo šel v zapor zaradi umora premožnega očeta. Mike sprva prizna zločin, toda med zaslišanjem privrejo na dan dokazi o tem, kakšen človek je bil v resnici njegov oče. Medtem ko se Ramsay trudi dokazati klientovo nedolžnost, želi njegova nova sodelavka Janelle primer temeljiteje raziskati. Kmalu spozna, da je resnica bolj zapletena in da jo lahko dokaže le ona.

Kolo sreče
Planet TV Odlična novica za vse, ki radi gledate Kolo sreče #video

"Filmsko zgodbo izvemo z več različnih perspektiv. Imamo ljudi, ki govorijo resnico, in tiste, ki poskušajo resnico skriti. Mislim, da je film nekako preiskava tega oziroma posledic teh dejanj, obenem pa krive tudi postavi pred vprašanje, zakaj so na začetku sploh lagali," je dejal Keanu Reeves. Njegova soigralka je temu samo zaploskala.

Renée Zellweger se je v tem filmu prvič preizkusila v takšni vlogi, o čemer je povedala: "Včasih mi je bilo zato zelo težko in pravi izziv razviti ta značaj. Gre namreč za zelo ranljivo dekle, ki je vse prej kot popolno. Zame kot žensko se je bilo zelo zahtevno vživeti v njeno podložnost in ranljivost. Všeč mi je bilo samo to, da ima v sebi skrito moč, zaradi česar rahlo opraviči svoja dejanja."

Keanu Reeves in Renée Zellweger | Foto: promocijsko gradivo Keanu Reeves in Renée Zellweger Foto: promocijsko gradivo

Čeprav Keanu Reeves nastopa v zelo različnih filmskih žanrih, tudi njemu ni bilo zelo domače igrati v sodni drami, a je zatrdil, da se je vseeno hitro znašel: "Moral sem samo pasti v ritem. V preteklosti sem namreč pogledal ogromno filmov in serij na to temo. Vedno me navduši ta ideja pravice, reševanje vprašanja, kdo ima prav in kdo ne, kaj je kdo storil narobe, predvsem pa to, da so tako velika tveganja za vsakega. Enako velja za ta film, zato sem prepričan, da bodo vsi gledalci trepetali do samega konca. Tudi sam sem."

Za konec je pojasnil še, kako se je pripravil na vlogo odvetnika: "Najprej sem moral najti odvetnika znotraj sebe, nato pa ga prilagoditi zahtevam scenarija oziroma zgodbe, da sem lik odigral čim bolj prepričljivo." Njegovo predstavo je pohvalila tudi Renée, saj je menila, da se je zmotil pri izbiri poklica. V vlogi odvetnika je bil namreč tako dober, da bi v resničnem življenju z lahkoto opravljal tudi to delo.

Kriminalko Prava resnica (The Whole Truth) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 22.20. Ob 20. uri pa ne zamudite premiere meseca biografske drame Tesla.

Riba, raca, rak
Planet TV S temi jedmi je svoje goste razvajala priljubljena voditeljica #video
Riba, raca, rak
Planet TV Od ločitve naprej se je veliko spremenilo tudi v kuhinji #video
Riba, raca, rak
Planet TV Ste videli, kaj je Rebeka Dremelj pripravila svojim VIP-gostom? #recept
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte