Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
21. 6. 2020,
11.00

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

Natisni članek

Gwyneth Paltrow Robert Downey Jr. Ironman

Nedelja, 21. 6. 2020, 11.00

3 leta, 10 mesecev

Igralka se je javila iz karantene: Počutim se izpopolnjeno!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53
Gwyneth Paltrow | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Nocoj ob 20. uri bo na Planetu akcijski spektakel Iron Man 3. V glavni vlogi nastopa Robert Downey Jr., poleg njega pa igralka Gwyneth Paltrow, ki je razkrila, da ji je karantena zaradi epidemije koronavirusa prinesla pomirjenost, splošno zadovoljstvo in nov pogled na življenje.

Iron man 3
Planet TV Akcijska nedelja z Iron manom 3

Pandemija koronavirusa in posledična samoizolacija sta igralki Gwyneth Paltrow prinesli nov pogled na življenje. "Ozavestila sem, koliko nepotrebnega bremena sem si pred trenutno krizo nalagala na ramena," je dejala v enem od intervjujev.

Širitev virusa je marsikateremu zvezdniku prinesla priložnost, da upočasni ritem življenja. Nič drugače ni bilo pri Gwyneth. "Zdaj se šele zavedam, kaj sem imela za normalen življenjski tempo. Preobremenila sem svoje telo in duha. Čas, ki ga preživljam v varnem zavetju doma, mi je sicer  prinesel tudi malo čustvene stiske in strahu glede prihodnosti, ampak predvsem pomirjenost," je priznala igralka.

Gwyneth v času karantene | Foto: Instagram & Imdb Gwyneth v času karantene Foto: Instagram & Imdb Razkrila je tudi, da je s samorefleksijo postavila nove temelje za prihodnost. Predvsem si bo prizadevala za to, da si ne bo naložila preveč obveznosti in si tako ustvarjala dodatnega stresa. "Pogosteje si nameravam vzeti čas zase in res odmisliti vso negativnost, ki se nabere čez dan. Trenutno z možem skupaj telovadiva, hodiva na sprehode in izvajava jogo," je dodala.

Gwyneth se po spremembi življenjskega sloga počuti odlično. "Bolj poslušam svoje telo in mu tako omogočam delovanje v naravnem ritmu. Ves čas sem tudi v družbi svojih otrok, s katerima se veliko pogovarjam. Vsak obrok pripravimo in pojemo skupaj. Večerje zdaj pri nas doma trajajo vsaj uro in pol. Počutim se izpopolnjeno," je sklenila.

Gwyneth Paltrow boste na Planetu lahko v akcijskem spektaklu Iron Man 3 videli že nocoj ob 20. uri, ponovitev pa bo v ponedeljek ob 23.45.
Bolje pozno kot nikoli
Planet TV Ko štiri hollywoodske legende doživijo kulturni šok
Gasilci
Planet TV Prijavite se v oddajo Gasilci
Ena žlahtna štorija
Planet TV Ko igralce med snemanjem premaga smeh #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte