SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralec se je s tem filmom zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov

0,13

termometer

Nocoj ob 20. uri si na Planetu lahko ogledate akcijsko komedijo Kitajski horoskop (Chinese Zodiac), v kateri v glavni vlogi igra Jackie Chan. V nadaljevanju si lahko preberete pet zanimivosti o tej filmski uspešnici, med katerimi je tudi vpis v Guinnessovo knjigo rekordov.

1. Film so snemali na najrazličnejših prizoriščih. Snemali so ga v vertikalnem vetrovniku v mestu Jelgava v Latviji, na gori z aktivnim ognjenikom v republiki Vanuatu - otoški državi v Tihem oceanu, v Franciji, na Kitajskem in v Tajvanu.

2. Film na Kitajskem velja za najbolj dobičkonosen projekt Jackieja Chana.

3. Vlogo Asian Hawka je Jackie Chan igral že dvakrat prej, in sicer v filmih Božji oklep 1 in 2 (Armour of God). Nekateri prav zato ta film imenujejo Božji oklep 3 (Armour of God 3).

Planet TV

4. Jackie Chan se je s tem filmom vpisal v Guinessovo knjigo rekordov, saj je bil sam zadolžen za kar 15 nalog, vezanih na sam nastanek filma. Poleg tega, da je bil režiser in igralec, je med drugim prevzel tudi vlogo producenta, snovalca bojnih prizorov, kaskaderja in celo skladatelja. S tem je prekosil režiserja Davida Rodrigueza, ki je prej držal rekord z 11 zadolžitvami.

5. Snemanje najpomembnejšega bojnega prizora v filmu je stalo več kot deset milijonov ameriških dolarjev.

Akcijsko komedijo Kitajski horoskop z Jackiejem Chanom v glavni vlogi, si lahko ogledate nocoj ob 20. uri na Planetu!
  Planet TV Planet TV Zvezdnik je bil med snemanjem na robu živčnega zloma Planet TV Planet TV Tako je igralec kar sam posnel najbolj vratolomne prizore #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin