Dilara iz Tujega življenja: Dovolj imam joka in žalosti

Ebru Ozkan je tista igralka, ki nas je navdušila kot neizprosna Dilara v nadaljevanki Tuje življenje. Je ena najbolj znanih turških igralk, ki pogosto igra v dramah, a priznava, da bi raje igrala v komedijah.

Dilara iz Tujega življenja: Dovolj imam joka in žalosti

"Rada imam komedije," pravi očarljiva Ebru Ozkan, znan obraz iz turške uspešnice Tuje življenje. "Dovolj imam joka in žalosti, potrebujem smeh in veselje. Življenje ni le negativno. Menim, da ni potrebe po pretiravanju s poudarjanjem vsega žalostnega v življenju, saj moramo to tako ali tako doživeti," dodaja 38-letna lepotica, ki se je lani poročila s stanovskim kolegom, makedonskim igralcem Ertanom Sabanom.

Mirna in preprosta

Ebru v Tujem življenju igra enega od bolj težavnih likov, odločno in nesrečno Dilaro, ki pa je gledalcem vseeno prirasel k srcu. Podobno pa so gledalci naklonjeni tudi Ebru, ki svoj lik razume, čeprav po naravi ni tako trda in preračunljiva kot Dilara.

Ebru s soigralcem iz Tujega življenja Erkanom Petekkayo Ebru s soigralcem iz Tujega življenja Erkanom Petekkayo

"Imam miren značaj in menim, da sem preprosta. Vsi živimo stresno in smo zelo zaposleni, to pa prinaša konflikte v komunikaciji. Poskušam komunicirati s pomočjo pogleda, tako dam ljudem vedeti, kje so meje."

Kot Dilara elegantna, zasebno pa športna

V zasebnem življenju Ebru rada kuha in se ukvarja z notranjim opremljanjem ter raziskuje, kako barve vplivajo na ljudi. Med pripravami na vlogo se tako zelo posveti tudi temu. Sama ima najraje nevtralno bež barvo in ne mara močnih odtenkov. In čeprav smo jo kot Dilaro navajeni v elegantnih oblačilih, Ebru pravi, da je v njeni omari največ športnih oblačil.

 

 

A post shared by Ebru Özkan Saban (@ebruozkan__) on

 

Ebru lahko kot Dilaro v Tujem življenju spremljate od ponedeljka do petka ob 21.10 na Planet TV.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano