SiolNET. Planet TV Exatlon
0,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zmagovalka Exatlona: Če si nekaj želiš, je vse mogoče

0,50

termometer

Na Planetu smo spremljali finalni razplet tekmovalnega šova Exatlon. Veliki pokal je osvojila Marjanca Polutnik, članica rdeče ekipe Triglav, ki je premagala Vanjo Štembergar. V nadaljevanju si lahko preberete, kaj je povedala takoj po zmagi.

Marjanca Polutnik je v šovu Exatlon nocoj osvojila prestižni naziv zmagovalke. Domov se vrača z velikim in težkim pokalom. Ob zmagi ni mogla skriti svojega navdušenja: "Ne morem verjeti, da se je to dejansko zgodilo – da sem tu, s tem pokalom v roki. Res, to je bila neverjetna izkušnja. Nikoli v življenju je ne bom pozabila. Brez besed sem ostala," je priznala Marjanca.

Exalon

Priznala je, da se v Exatlon ni podala z željo po zmagi, ampak da si je ta cilj zadala po prvih dveh mesecih tekmovanja. "Naredila sem vse, kar sem lahko, in zdaj sem tu, s tem pokalom. Zelo sem vesela, ampak potrebujem še nekaj dni, da dojamem vse skupaj, kar se dogaja," je dejala zmagovalka.

Exatlon

Marjanca je nato izpostavila, da je hvaležna vsem sotekmovalcev, saj brez njih ne bi mogla priti do takšnega uspeha, in pa vsem, ki so ji med celotnim tekmovanjem nudili oporo in podporo. Marjanca je nato razkrila še, kaj ji je ta izkušnja dala kot popotnico za naprej v življenju: "Zaradi te izkušnje sem stokrat močnejša oseba. Stokrat bolj odgovorna oseba. Naučila sem se ogromno novih stvari. Predvsem pa, kako biti potrpežljiva, kako sama sebe motivirati in kako lahko dejansko moč misli vpliva na tvoje telo ter dejanja."

Exatlon

Zasluge za zmago Marjanca pripisuje predvsem svojim karakternim lastnostim: "To, da sem na tem mestu s tem pokalom, je dokaz, da sem zelo močna oseba, da se ne pustim drugim, da ne poslušam mnenja drugih in da se držim svoje zastavljene poti. Počasi se daleč pride."

Svojo izjavo je zaključila s sporočilom za vse, ki jim je v teku sodelovanja v šovu postala vzornica: "V življenju se da doseči vse, kar se hoče. Samo želeti si moraš dovolj, pa je vse mogoče."

Če ste današnjo ali katero od prejšnjih epizod šova Exatlon zamudili, si jo lahko ogledate na Planeteka.si.

Eva in Alen Planet TV Eva in Alen o prihodu domov: “Zbudila sva se iz sanj in treba bo priti k sebi.” #video Mišica Planet TV Mišica tudi v Jutru na Planetu poskrbel za odmerek smeha #video Jan Čampa Planet TV Jan Čampa razkril, zakaj je skoraj predčasno zapustil Exatlon #video Pina Umek Planet TV Pina Umek: Razočarana sem, ker sem iz Exatlona odšla na tak način #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin