SiolNET. Planet TV Exatlon
0,39

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Tega tekmovalca izpadla Alja ni mogla prehvaliti #foto

0,39

termometer

Exatlon Alja Šlebnik

Prva je tekmovanje Exatlon zapustila Korošica Alja Šlebnik, ki bo najbolj pogrešala tropsko okolje, pa tudi sotekmovalce. Še zlasti ni mogla prehvaliti sotekmovalca, ki se ji je zdel najbolj umirjen, druži pa ju tudi ljubezen do plavanja.

Exatlon Planet TV Kot prva Exatlon v solzah zapušča Alja #video

"Komaj zadržujem solze, ker sem zelo čustvena," je po izpadu iz Exatlona povedala 20-letna Alja. "Razočarana sem. Malo sem jezna nase, ker sem prišla sem premagat sebe, in to mi ni uspelo v celoti."

"Tako skuliranega človeka, kot je on, še nisem poznala"

Po izpadu bo najbolj pogrešala okolje, saj živi za morje, sonce in vodo, zelo pa bo pogrešala tudi svojo ekipo. "Res smo se povezali, nikoli si nisem mislila, da se bomo tako povezali. Še posebej z Evo, Nikom, Alenom … In Luko. Luka je človek na mestu. Ve, kje ima glavo. Tako skuliranega človeka, kot je on, še nisem poznala," je o svojem sotekmovalcu povedala Alja. Luka Turk je sicer 35-letni plavalec iz Radovljice, ki je bil po prvem tednu statistično najboljši član modre ekipe Jadran. Prav on je določil, da se mora s statistično najslabšo Sanjo za obstanek v tekmovanju spopasti Alja.

1 / 13
2 / 13
3 / 13
4 / 13
5 / 13
6 / 13
7 / 13
8 / 13
9 / 13
10 / 13
11 / 13
12 / 13
13 / 13

Upa, da bo nekoč takšna kot on

A čeprav se je v boju za obstanek znašla prav zaradi Luke, Alja sotekmovalca kar ni mogla prehvaliti. "Oba sva plavalca in oba sva šla na začetku po enaki poti. Tudi ko sva se pogovarjala o osebnih stvareh, sem videla, da sem na tisti točki, kot je bil on. On je prišel do tega, kar je zdaj, in ko bom jaz toliko stara, upam, da bom takšna kot on," je povedala mlada Korošica. 

Boj za 50 tisoč evrov se na izjemno težkih poligonih v tropskem okolju Dominikanske republike nadaljuje že v ponedeljek ob 19.45, ko se bodo morali tekmovalci in tekmovalke podati v blato, ekipi pa se bo morda pridružil nov član.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram.
Exatlon Planet TV Mikič o sotekmovalki: S svojo lepo ritko odvrača mojo pozornost #video Exatlon Planet TV Zaradi kač je morala k psihologu #video Exatlon Planet TV Boj se zaostruje: "Najbolj nesimpatična mi je Meri" #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin